Кирил Десподов отново бе избран за най-добрия футболист в България

...
Кирил Десподов отново бе избран за най-добрия футболист в България
Коментари Харесай

Най-добрият футболист в България за 2021 г. е...


Кирил Десподов още веднъж бе определен за най-хубавия футболист в България през миналата година. Крилото на Лудогорец се издигна до позицията на капитан в своя клубен отбор, а с националния тим бе един от малцината твърди титуляри. Той изпревари за наградата Тодор Неделев, Мартин Камбуров, Петко Христов и Георги Йомов.

Камбуров получи специфичната премия „ Дакс Медия “, която цели да го удостои за поставения връх по маркирани голове в елитния ешалон на родния футбол.

Най-красивото попадение през 2021 година стана дело на капитана и централен бранител на ЦСКА Юрген Матей, който надигра от над 30 метра Даниел Наумов в „ Армейското дерби “ с ЦСКА 1948.



„ Най-проспериращ млад състезател “ и “Най-добър вратар “ стана Светослав Вуцов от Славия, който даже стигна и до представителния тим на България.

Наградата „ Лъвско сърце - Трифон Иванов “ бе връчена на доктор Валентин Великов, който бе част от медицинския екип на Евро 2020, когато датчанинът Кристиян Ериксен получи сърдечен арест по време на мача с Финландия.

За пръв път тази година бяха излъчени двама чужденци, които да получат премията за най-хубави играчи. Това са Жорди Кайседо и Юрген Матей от ЦСКА.

Ивайло Чочев от ЦСКА 1948 завоюва вота за най-хубавите халфове, а Мартин Камбуров взе втория си приз за вечерта за играта му като централен нападател за Берое.

Черно море пък може да се похвали с най-хубавия треньор у нас - Илиан Илиев. Прогресът на отбора му през есента не остана неусетен и справедливо той изпревари Станимир Стоилов и Стойчо Младенов.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР