Кирил Десподов имаше своя мечтан дебют като титуляр за нови

...
Кирил Десподов имаше своя мечтан дебют като титуляр за нови
Коментари Харесай

Десподов блесна с гол и асистенция за европейски успех на ПАОК

Кирил Десподов имаше своя желан дебют като титуляр за нови си клуб ПАОК. Наставникът Разван Луческу му се довери от първата минута за европейската аудиенция на ХИК (Хелзинки), а капитанът не го разочарова с гол и асистенция за успеха с 3:2.

Срещата бе част от третата по мощ конкуренция на Стария континент - Лигата на конференциите. Двубоят стартира зле за гранда от Солун, който позволи попадение още в 36-ата минута, когато Банде се оказа в прегръдките на своите сътрудници.

Малко след почивката, Кирил Десподов взе нещата в свои ръце и по ловък метод създаде изравнителното попадение на Коулиеракис.

Девет минути преди края пристигна и върховият момент за нашата звезда. Десподов прибра точно подаване и изстреля шут към долния ляв ъгъл, който се отклони в гредата, а по-късно посети мрежата на Ост.

Без малко малшансът още веднъж можеше да застигне гения от Кресна и сходно на гола му против Арис, ВАР да се намеси в отрицателен за него аспект. В последна сметка всичко беше съгласно разпоредбите, а в даденото от съдията продължение 1:3 направи Томас.

В заветните секунди ХИК получи правото да извърши дузпа, а Боян Радулович завоюва самостоятелното надиграване с Доминик Котарски.
 Десподов стартира като титуляр за ПАОК за първи път след идването си
Десподов стартира като титуляр за ПАОК за първи път след идването си

" Черно-белите " от Солун гостуват на финландския ХИК в група " G "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg