Киномания 2022 приключва тази неделя в 18:30 с Идиотският триъгълник“

...
Киномания 2022 приключва тази неделя в 18:30 с Идиотският триъгълник“
Коментари Харесай

Киномания свършва с „Идиотският триъгълник“

Киномания 2022 завършва тази неделя в 18:30 с „ Идиотският триъгълник “ – притежател на огромната премия в Кан Златна палма.

Прожекцията е в Лъки – Дом на киното.

Фотомоделите Карл и Яя сполучливо направляват света на висшата мода, до момента в който тестват опциите на своята интимна връзка. Съдбата води известната двойка на първокласен океански круиз, където се подвизава неповторима пасмина от супербогаташи – съветски олигарх, симпатична стара английска двойка търговци на оръжия и екстравагантен, вечнопиян американски капитан с комунистически убеждения. Цялата подчиненост се прекатурва, когато се задава стихия и всички попадат на ненаселен остров.

Специална изненада обаче чака почитателите на музиката на 5 декември. Като спомагателна прожекция в границите на фестивала следва дълго чакания Moonage Daydream с Дейвид Бауи.

Филмът е цялостен с музика на великия създател, като е критиците се затрудняват да го опишат – нито биографичен, нито документален, той съчетава концертни видеа, непоказвани записи, сюрреалистични облици и други за един неповторим заключителен артикул. Филмът е на 5 декември от 18:30 часа.

Билетите са в продажба на касата на LUCKY Дом на киното всеки ден след 16 часа, а в почивните дни – след 10:30. Цената е 9 лв., а за учащи и пенсионери – 7 лв..
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР