KINO NOVA ще потопи зрителите в магията на европейското кино

...
KINO NOVA ще потопи зрителите в магията на европейското кино
Коментари Харесай

Дни на испанското кино по KINO NOVA от 6-и до 9-и януари

KINO NOVA ще потопи феновете в магията на европейското кино с четири испански ленти от 6-и до 9-и януари. За повторно филмовият канал на Нова Броудкастинг Груп, взаимно с посолството на Кралство Испания у нас, ще предложи на българските киномани първокласна селекция от кино продукции, получили влиятелни оценки. Премиерните испански филми „ Преоткриване “, „ Вали сняг в Бенидорм “, „ Едноокият цар “ и „ Кой ни стопира “ ще бъдат излъчени тази седмица – от четвъртък до неделя в 22:00 ч. по KINO NOVA.

Старт на поредицата филми ще даде “Преоткриване “ в четвъртък. Мануела и Олмо се срещат още веднъж в бъдещето, по този начин както са си дали обещание преди 15 години, когато са били младежи и са изживели своята първа обич. Това е филм за времето – за търсенето и осъзнаването му; за това какво си спомняме за себе си и какво не успяваме; за думите, жестовете и възприятията, към които продължаваме да бъдем правилни и които ни дефинират и повлияват.
 Преоткриване NOVA
В края на работната седмица по KINO NOVA ще бъде излъчена драмата „ Вали сняг в Бенидорм ” . Главният воин Питър е уединен и систематичен човек, захласнат от метеорологични явления. Той е пенсиониран рано от банката, за която работи цялостен живот, и затова взема решение да посети брат си Даниел в Бенидорм.
При идването си схваща, че той е липсващ. Докато пробва да открие брат си, Питър ще се срещне с редица рискове, само че и с непредвидена сантиментална история.

На 8-и януари феновете ще могат да видят комедията „ Едноокият цар “ . Сюжетът е безизходен към вечеря, проведена от две приятелки (Лидия и Сандра), които не са се виждали отдавна. Срещата на компанията ще приключи ненадейно, откакто сътрудниците на Лидия и Сандра се срещнат. Давид е служител на реда, борещ се с безредиците, а Игнаси е режисьор на документални филми, който губи едното си око след изстрел от гумен патрон по време на проява. Това, което не знаят е, че точно Давид е повода за случая с Игнаси.
 Едноокият цар NOVA
„ Кой ни стопира “ ще сложи финала на Дните на испанското кино в неделя от 22:00 ч. и ще промени визията за младежите. Документалната лента, с детайли на нереалност и свидетелски записи, ще покаже младежите в светлина, в която рядко разрешават да бъдат виждани. Те ще разкрият себе си такива, каквито са – говорейки за обич, другарство, политика или обучение. Към тематиките те подхождат от своята персонална обстановка, само че и в всемирен подтекст.
 Кой ни стопира NOVA
Не пропускайте Дните на испанското кино от четвъртък до неделя в 22:00 ч. по KINO NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР