Ким Стоун разследва убийството на мъж, лежал в затвора за

...
Ким Стоун разследва убийството на мъж, лежал в затвора за
Коментари Харесай

Анджела Марсънс представя трилъра Игри на злото

Ким Стоун проверява убийството на мъж, лежал в пандиза за обезчестяване. Стандартните пояснения сякаш нямат място в този случай, защото зад дейностите на килъра се мярка сянката на различен, по-страшен изверг – социопат, маскиран като пълностоен член на обществото, злоупотребяващ с душeвността на хората, които му се доверяват.
Човешката болежка и премеждия нямат стойност за този човек – те основават измъчени души, които са комфортен материал за опити. Преследвана от страшните мемоари от личното си детство, разтърсена от ужасния случай на педофилия, на който се натъква в работата си, контрольор Ким Стоун би трябвало да разобличи своя съперник и да го извади от сенките, и този път идеята й е надълбоко персонална.
Анджела Марсънс е удивително ново име в многообразния свят на английския престъпен разказ, изразител на най-хубавите обичаи в жанра. " Сподавен вик " е първият разказ от поредицата за приключенията на контрольор Ким Стоун, продаден в милионен тираж след първата си поява в Amazon. Книгата заема пето място в класацията за най-продавани продукти на Amazon UK за 2015 година Световното самопризнание идва след заемането на челни места по продажби в Съединени американски щати, Канада, Австралия, Франция и Испания. Успехът на първата книга, преведена на повече от двайсет езика, се повтаря от появилите се в това време нови заглавия от поредицата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР