Ким Кардшиян се появи с култова рокля на Мерилин Монро

...
Ким Кардшиян се появи с култова рокля на Мерилин Монро
Коментари Харесай

Ким Кардашиян получи кичур от косата на Мерилин Монро преди Met Gala 2022

Ким Кардшиян се появи с паметна рокля на Мерилин Монро на стилното събитие Met Gala на 2 май .

През 1962 година Монро изпява песента "Честит Рожден ден, господин президент! " в същата рокля, която в този момент е експонат в музей в Орландо в щата Флорида. Роклята, проектирана от Жан Луи, е била толкоз тясна, че Кардашиан е трябвало да отслабне, с цел да влезе в нея. Смята се, че музеят във Флорида я е придобил за 4,81 милиона $.

Ким не задържа роклята за себе си, само че за сметка на това получи нещо по-ценно - кичур от косата на Монро . Музеят "Ripley's Believe It or Not! " ѝ го даде преди стилното събитие.

„ Ние в действителност оценяваме партньорството ѝ, усещаме, че тя е страховит сътрудник на Ripley’s Believe It or Not! и дружно можем да преразкажем историята на Мерилин Монро на новото потомство “ , сподели за Us Weekly Аманда Джойнър от Ripley's. „ Имаме 25000 експоната в Ripley's и когато работим с сътрудници, желаеме да им покажем и нашата странна страна – и това беше подаръкът, който избрахме да ѝ дадем .”

В предаването "Keeping Up With the Kardashians " Ким изглеждаше извънредно разчувствана да получи подаръка. „ Това е толкоз особено за мен. Много благодаря. Това е толкоз готино. Уау, кичурът ще спи с мен всяка вечер " , сподели тя.

Ким носеше роклята единствено за малко време , като позираше на аления килим по време на събитието на Met Gala 2022.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР