Ким Кардашиян ще радва окото на българсия зрител.Хитовото предаване "Животът

...
Ким Кардашиян ще радва окото на българсия зрител.Хитовото предаване "Животът
Коментари Харесай

Шоуто на Ким Кардашиян идва в България

Ким Кардашиян ще радва окото на българсия фен.

Хитовото предаване "Животът на Кардашиян " стратира в ефира на Нова ТВ. Новината заяви самата Ким във видео, което от няколко дни се върти в ефира.

"Радвам се, че ще ни гледате ", по този начин супер звездата разгласи идването у нас на най-хитовото риалити в света в последните години. А почитателите се надяват персонално Ким да пристигна у нас, с цел да промотира шоуто си.

Засега от Нова ТВ се въздържат от коментар, само че не крият, че вършат всичко допустимо това да се случи. Надеждите на медията са риалити шоуто да удари в земята другите малките екрани.

От Нова ТВ се надяват да впечатлят младото потомство, което по този начин или другояче не се вълнува от турските сериали, които се бълват нон стоп. Разбор на шоуто направиха и в "На кафе " като Гала загатна, че не е чудно Ким да седне в стола на някоя от ко-водещите.

"Животът на Кардашиян " е риалити формат, който дава подтик на известността на Ким. Шоуто показва живота на всички, включително и на бащата-травестит Брус Дженър, който към днешна дата се показва с името Кейтлин, предават от България през днешния ден.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР