Ким Кардашиян се възползва от модния архив на Мерилин Монро

...
Ким Кардашиян се възползва от модния архив на Мерилин Монро
Коментари Харесай

Ким Кардашиян облече роклята на Мерилин Монро на Met Gala

Ким Кардашиян се възползва от стилния списък на Мерилин Монро за дебюта си на Met Gala с Пийт Дейвидсън.

Всички погледи бяха ориентирани към 41-годишната Кардашиян и 28-годишния Дейвидсън, които излязоха дружно, с цел да закрият аления килим на Met Gala 2022. Но роклята на стилната предприемачка е това, за което всички приказват, написа life.dir.bg.

Кардашиян взе назаем една от най-емблематичните тоалети на Мерилин Монро - роклята, с която изпява " Честит рожден ден, господин президент ", която от години е изложена в Орландо, Флорида, в " Ripley's Believe It or Not! ". Тя добави блестящия жанр с диамантени обеци и бяло кожено яке.

" Ами това е роклята на Мерилин Монро и е на 60 години, а тя я носеше, когато изпя " Честит рожден ден " на президента Джон Ф. Кенеди през 1962 година ", сподели Кардашиян на кореспондентката на сп. " Vogue " на аления килим.

Но да влезеш в старинната рокля не беше елементарно. " Пробвах я и тя не ми пасна. Казах: " Дайте ми три седмици. Трябваше да смъква 7-8 кг до през днешния ден ", признава Кардашиян.

" Това беше такова предизвикателство. Беше като за кино роля. Бях твърдо решена да се вляза в нея. Не съм яла въглехидрати или захар от към три седмици ", добави тя.

Роклята, чийто дизайнер е Жан Луи, в началото коства 12 000 $ и съгласно сведенията е била толкоз тясна, че е трябвало да бъде зашита върху Монро преди осъществяването ѝ за президента Кенеди на 19 май 1962 година на благотворителна вечер в Медисън Скуеър Гардън, единствено три месеца преди гибелта ѝ. Ripley's закупи роклята от Julien's Auction през ноември 2016 година за колосалната сума от 4,81 млн. $, което я прави една от най-скъпите рокли в света.

Кардашиян в действителност се превъплъти в облика на Монро, като боядиса косата си в платинено русо, завършена в грациозен кок, с цел да приключи цялата си визия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР