Ким Кардашиян създаде своя колекция бельо с Fendi. Амбициозната колаборация

...
Ким Кардашиян създаде своя колекция бельо с Fendi. Амбициозната колаборация
Коментари Харесай

Ким Кардашиян създаде колекция бельо с моден гигант

Ким Кардашиян сътвори своя сбирка долни дрехи с " Fendi ". Амбициозната колаборация се реализира сред стилния колос и марката SKIMS, която е благосъстоятелност на звездата.

Продажбите на сбирката ще започват на 9 ноември, като от фотосите, които самата Кардашиян показа в профила си в Инстаграм разбираме, че в нея ще са включени чорапогащник, черно долни дрехи и транспарантно бюстие. Също по този начин ще участва боди и яке в един и същи цвят - зелен, написа life.dir.bg.

" Представям ви Fendi x SKIMS - първата по рода си колаборация, която сплотява луксозността на Fendi и нововъведенията на SKIMS. Лимитираната серия ще бъде пусната на 9 ноември ", добави реалити звездата под обявата. Артикулите от тази сбирка ще бъдат налични на уеб страницата на " Fendi ".

Идеята за партньорство идва от изобретателния шеф на " Fendi " Ким Джоунс по време на среща с неговия екип в Рим. Джоунс споделя:

" Изведнъж всички дами замълчаха и започнаха да си гледат телефоните. Не знаех какво се случва, само че те чакаха стартирането на новата сбирка SKIMS. Тогава си помислих: дано създадем нещо дружно. "

Преди време певицата Риана също направи колаборация с марката " Fendi ", като сбирката включваше долни дрехи, облекла и козметика. Явно нейният пробив в модата е впечатлил Ким и тя е решила да опита, като тръгне по стъпките на Риана.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР