Ким Кардашиян е риалити звезда, бъдещ адвокат, вече успешна бизнесдама

...
Ким Кардашиян е риалити звезда, бъдещ адвокат, вече успешна бизнесдама
Коментари Харесай

Ким Кардашиян развихря креативността си

Ким Кардашиян е риалити звезда, предстоящ юрист, към този момент сполучлива бизнесдама - въобще какво ли не може да прави тази жена? Не се и съмняваме, че концепциите ѝ за нови планове надали имат край и доказателство за това е следващият бизнес, с който се е захванала тя.
 Ким Кардашиян, Кание Уест, Хидън Хилс и ще продаде ли фамилния си дом риалити звездата
Ще продаде ли Ким Кардашиян фамилния си дом

Риалити звездата към този момент е притежател на ново имение

Голямата вест на Ким Кардашиян е, че на пазара пуска линия аксесоари за дома, направени от бетон, като дизайнът им е минималистично грациозен и съвременен. Колекцията включва пет продукта.

Това, което ги сплотява пък фактически звучи доста в крайник със актуалната архитектура и интериорен дизайн. В задачата да съвместим " изкуство и функционалност " и да създадем " спокоен оазис без хаос " ще ни оказват помощ поднос, кутия, кръгла кутия, кутия за кърпички и панер за боклуци, всички направени от ръчно излят бетон.

Самата Ким Кардашиян споделя, че концепцията ѝ да се захване с тази нова креативна задача ѝ е хрумнала, тъй като и преди е знаела, че желае да добави дома си с аксесоари, които имат за цел да му придадат съвременна, минималистична грациозност.

" Когато върших дизайна на тази сбирка, желаех да пренеса монохроматичните детайли на интериорния дизайн от моя дом в други ", споделя Ким и добавя, че е избрала материалите и цветовете по този начин, че те да обезпечават чувство за успокоение.

" Мисля, че има толкоз доста безпорядък в света, че когато се прибера вкъщи, минималистичният дизайн основава чувство за тишина и успокоение ", признава също Ким. Освен това споделя и, че минимализмът е значим за самата нея, само че на децата си е разрешила да декорират стаите си както те пожелаят и с каквито цветове желаят.

Нямаше по какъв начин да не се запитаме обаче какво пък е развълнувало най-силно Ким Кардашиян при основаването на сбирката ѝ? Отговор дава самата тя като признава, че това е опцията ѝ да придвижи в предметите точно успокояващите естетически и монохроматични детайли на интериорния дизайн от вкъщи, на които толкоз се любува.
 Ким Кардашиян, Синди Крауфорд, Малибу и имението до плажа за 70.4 милиона
Какво си купи за 70 милиона Ким Кардашиян

“Втора приложимост ” от модела Синди Крауфорд

Повечето от продуктите в сбирката са на цена под 100 $ всеки. А всеки, който желае да има цялостния комплект, може да се снабди с него за сумата от 335 $. Новите творения на Ким ще бъдат налични за закупуване от 6 октомври, написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР