КИМ ЧЕН УН ЗАКРИВА ЯДРЕНИЯ ЦЕНТЪР: СЕВЕРНА КОРЕЯ ВЕЧЕ НЯМА

...
КИМ ЧЕН УН ЗАКРИВА ЯДРЕНИЯ ЦЕНТЪР: СЕВЕРНА КОРЕЯ ВЕЧЕ НЯМА
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 21 април

КИМ ЧЕН УН ЗАКРИВА ЯДРЕНИЯ ЦЕНТЪР: СЕВЕРНА КОРЕЯ ВЕЧЕ НЯМА НУЖДА ОТ РАКЕТНИ ОПИТИ
Севернокорейският водач сподели, че считано от през днешния ден, страната му ще затвори своя полигон за нуклеарни тествания, ще спре да прави такива проби и ще приключи изстрелванията на междуконтинентални балистични ракети.
ИНВЕСТИТОРЪТ, ПОДАЛ СИГНАЛА СРЕЩУ ИВАНЧЕВА: ИСКАШЕ ПОДКУП ОТ 250 000 ЕВРО
Александър Ваклин сподели, че точно той е бил изнудван да заплати рушвет от 250 000 евро. Междувременно юристът Ирен Савова, бранител на зам.-кметицата на региона Биляна Петрова, съобщи, че парите за подкупа на Десислава Иванчева са обезпечени, преди да бъдат поискани от нея.
ПЛАЖЪТ " КОРАЛ " ОТНОВО съдебна експертиза ОПАСВА С ОГРАДА
Достъпът на коли до плажната линия на Корал е към този момент неосъществим. Това е по този начин, защото компанията притежател на прилежащите терени е почнала от дни да огражда парцела си.
ЦВЕТАНОВ: НЕКА СПОРИМ ЗА ПОЛИТИКИ И ДА НЕ ИЗПОЛЗВАМЕ ЛИЧНИ НАПАДКИ
Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред над 140 дами от цялата страна в границите на шестата политическа академия на Жени ГЕРБ.
НАНКОВ: МАГИСТРАЛА " ХЕМУС " ЩЕ БЪДЕ ИЗЦЯЛО ГОТОВА ПРЕЗ 2024 Г.
Това сподели министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков в град Вършец.
СПРЯХА ПЕТИ БЛОК НА АЕЦ " КОЗЛОДУЙ " ЗА ГОДИШЕН РЕМОНТ
В рамките на плановия престой на Пети блок ще бъде осъществено превантивно техническо обслужване и ремонт на оборудването, функционални тествания и презареждане на реактора със свежо нуклеарно гориво.
РУСИЯ: ЕКИПИТЕ НА ОЗХО ВЛЯЗОХА В ДУМА
Инспектори от Организацията за възбрана на химическите оръжия (ОЗХО) са пристигнали в сирийския град Дума, където на седми април бе извършена хипотетичната химическа офанзива, оповестиха от Външното министерство на Русия.
РАФАЕЛ НАДАЛ ПОДЧИНИ ГРИГОР ДИМИТРОВ В МОНТЕ КАРЛО
Световният №5 Григор Димитров даде всичко от себе си против Рафаел Надал в полуфинала от " Мастърс " шампионата в Монте Карло, само че силите му стигнаха да се опълчи единствено в първия сет и след 4:6, 0:6, Кралят на клея се класира за следващия си край в Княжеството.
ХИЛЯДИ ПОЧИТАТ ПАМЕТТА НА СУПЕРЗВЕЗДАТА АВИЧИ
Хиляди са се събрали в центъра на Стокхолм, с цел да почетат паметта на световноизвестния DJ Авичи (Avicii), който бе открит мъртъв през вчерашния ден (20 април) в Маскат, столицата на Оман.
КРАЛИЦА ЕЛИЗАБЕТ II ПРАЗНУВА 92-РИ РОЖДЕН ДЕН
На 21 април кралица Елизабет II, която е най-дълго управлявалият монарх на Англия, навършва 92 години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР