Километрични колони към границата с Гърция през уикенда. Опашките на

...
Километрични колони към границата с Гърция през уикенда. Опашките на
Коментари Харесай

Лято 2021: Ще пострада ли сезонът в Гърция заради опашките по границата?

Километрични колони към границата с Гърция през уикенда. Опашките на „ Кулата ” започваха от рано сутринта. Колоната към граничния пункт доближи над три километра. А в ранния неделен следобяд пропускателният пункт проработи на цялостни обороти и опашките се стопиха.

Тази заран опашката е към километър. Сутрешното закъснение се дължи на промяната на чиновниците по гръцката граница. Облекчението, което гръцките управляващи пуснаха, а точно да се минава с бърз тест, в допълнение е привлякво туристите, считат експерти.

" Чакаме към този момент 40 минути. Като за понеделник чакахме да има по-малко хора. Тръгнахме от София още в 5 часа, като концепцията беше да избегнем тапите. Ваксинирани сме и нямаме терзания, че процесът на пункта ще е дълъг ", споделят чакащи на опашката.

„ Повечето туристи не престават да минават през „ Кулата ”. В другите европейски страни няма такива гранични пунктове и е мисля, че е време това да се случи и сред нашите две страни ”, споделя икономистът и хотелиер Йоаким Каламарис.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР