Килиан Мбапе и Ривалдо изпратиха съобщения в знак на подкрепа ...

Килиан Мбапе и Ривалдо изпратиха съобщения в знак на подкрепа

Футболът се обедини за Пеле: Молете се за Краля

Килиан Мбапе и Ривалдо изпратиха известия в символ на поддръжка към бразилската футболна легенда Пеле, откакто по-рано стана ясно, че положението на трикратния международен шампион се е влошило. Според информациите в Бразилия, 82-годишният някогашен футболист на " Селесао " към този момент получава единствено палиативни грижи и се лекува единствено за признаци на болежка и затруднено дишане.

Редица някогашни и сегашния футболисти показаха поддръжката си към легендата в обществените мрежи.
-->
" Молете се за Краля ", написа в Twitter международният шампион с Франция Мбапе. Бившата десетка на Бразилия Ривалдо, притежател на международната корона от 2002, добави: " Бъди мощен, Крал Пеле ", пише БГНЕС.

" Целият свят се надява на усъвършенстване и е дружно с теб, Крал Пеле ", споделиха от някогашния му клуб " Сантос ". Родриго, който е част от сегашния отбор на Селесао в Катар, написа следното: " Бъди мощен, Крал Пеле! " Моля се за теб и притискам палци да се възстановиш! ".

Пеле е троент международен шампион с Бразилия - единственият футболист, печелил три пъти международната купа. Легендата, рекордьор по голове за националния тим на " Селесао ", победи на шампионатите през 1958, 1962 и 1970 години.

Източник: standartnews.comКОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg