Килиан Мбапе беше определен за капитан на френския национален отбор

...
Килиан Мбапе беше определен за капитан на френския национален отбор
Коментари Харесай

Гризман почти напуснал националния отбор заради Мбапе

Килиан Мбапе беше избран за капитан на френския народен тим след отдръпването на вратаря Юго Лорис. Мнозина смятат нападателя на Пари Сен Жермен за огромната звезда на „ петлите “, само че не всички в тима са на същото мнение.

Diario Sport твърди, че футболистът на Атлетико Мадрид - Антоан Гризман, даже е обмислял да напусне националния тим поради решението, считайки го за преждевременно. Тъй като Рафаел Варан също се отхвърли, Гризман е почувствал, че той е действителния претендент да вземе лентата.

Мбапе получи тази привилегия на относително млада възраст от 24 години. Докато нападателят на Пари Сен Жермен без подозрение е водач във френския тим, то Гризман е в националния тим на Франция доста по-дълго и е също неразделна част от „ петлите “. Това беше демонстрирано и от представянето му на Световното състезание в Катар.

Нападателят на Атлетико Мадрид е на 32 години и има 117 дуела за „ сините “, до момента в който Мбапе е с към два пъти по-малко срещи - 66. Гризман въпреки всичко беше почетен със задачата да бъде първи заместител на Мбапе, при положение на неговото неявяване в мачовете на Франция.

Франция започва европейските си квалификации с дуели против Нидерландия (24 март) и Република Ирландия (27 март).

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР