Киев и всички украински градове, цяла Украйна, ще сложат край

...
Киев и всички украински градове, цяла Украйна, ще сложат край
Коментари Харесай

Зеленски след дроновете по Киев: Древният град ще преживее и московския деспотизъм

Киев и всички украински градове, цяла Украйна, ще сложат завършек на историята на московския абсолютизъм, който е поробвал доста разнообразни нации от доста дълго време.

Това съобщи украинският президент Володимир Зеленски във видеообръщението си, представено от " Укринформ ".

Днес страната ни мина през една от н ай-мащабните съветски офанзиви от шахеди - 54 дрона едновременно. Почти всички бяха свалени... Почти! За страдание имаше някои удари в региона на Житомир. Ще създадем всичко, с цел да помогнем за възобновяване на разрушеното., сподели той. 
 40 дрона на няколко талази против Киев тази нощ
40 дрона на няколко талази против Киев тази нощ

Общо 54 дрона е пуснала Русия против сериозна инфраструктура

По време на тази терористична офанзива най-мощният удар беше ориентиран против Киевска област. В рамките на град Киев и района са свалени 36 дрона. Ето по какъв начин Русия чества деня на нашия античен Киев ., сподели Зеленски.

През цялата си история Киев е виждал разнообразни подлости от нашественици. Преживя всички тях, ще преживее и русистите. Никой от тях няма да бъде тук! Киев и всичките ни градове, цялата ни Украйна ще сложат завършек на историята на московския абсолютизъм, който е поробвал доста разнообразни нации от доста дълго време. Нито Шахедите, нито други средства за гнет, които то унизително търси по целия свят, ще го спасят. Защото силата е в хората, тя е в градовете, тя е в живота и когато животът, хората и най-важните градове за просвета бъдат презрени, Русия ще се сблъска единствено с проваляне. Дори стотици Шахеди няма да го спасят от това. Само ще усилят позора на Русия.

 Украйна постанова наказания на Иран за 50 години
Украйна постанова наказания на Иран за 50 години

Зеленски сподели, че Иран е продал над 1000 дрона и " други оръжия " на Русия

Тези дни поздравяваме Киев и Александрия, Северодонецк, Калуш, Кривий Рог... Градове с разнообразни ориси, само че с еднообразно почитание. Нашата Украйна. Нашата религия, че ще преминем този извънредно сложен стадий от историята. Ще го създадем и всичките ни градове ще бъдат свободни, а хората ни ще бъдат предпазени от всяко зло, което може да заплаши страната ни, сподели още президентът. 

Фактът, че нашата столица е свободна, фактът, че нашите градове се пазят почтено, фактът, че ние ще освободим всеки окупиран град - всичко това е заслуга на доста хора. Всички, които се борят и работят за Украйна. Това е заслугата на нашата могъща нация, която умее да прави исторически неща. Когато е обединено. Когато осъзнае силата си. Когато не прости на врага нищо. И когато въодушевява целия свят, съобщи Зеленски.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР