KIA закри първите подробности за участието си на предстоящото международно изложение IAA

...
KIA закри първите подробности за
участието си на предстоящото
международно изложение IAA
Коментари Харесай

Електрификация за KIA на IAA Mobility 2021 в Мюнхен

KIA закри първите детайлности за участието си на предстоящото международно ревю IAA Mobility, което е планирано да се състои от 7 до 12 септември в Мюнхен.

Следвайки развиването на пазара от последните две години, с присъединяване си на изложението KIA ще подчертава върху електрификацията на портфолиото си, като обещава няколко забавни новости, в това число и международна премиера.

Дебют на салона IAA Mobility 2021 ще направи зареждаемата (PHEV) хибридна версия на новия , който самичък по себе си е пионерен с първата в 28-годишната история на модела особено разработена за европейския пазар версия. Новата електрифицирана трансформация ще бъде оборудвана с 1.6-литров T-GDI бензинов двигател, електромотор и литиево-йонна батерия с потенциал от 13.8 kWh.

Друг главен акцент в присъединяване на KIA на салона IAA Mobility 2021 ще бъде европейската премиера на първата специално разработена от марката изцяло електрическа кола . С батериен блок с капацитет от 77.4 kWh и интегрирана система за супер бързо зареждане- от 10 до 80% за 18 минути при съществуване на подобаваща зарядна инфраструктура, електрическият автомобил обещава автономност от до 525 километра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР