Kia разпространи първите официални изображения на изцяло новото поколение на

...
Kia разпространи първите официални изображения на изцяло новото поколение на
Коментари Харесай

Kia с изцяло ново Niro

Kia популяризира първите публични изображения на напълно новото потомство на модела Niro, което ще бъде показано по време на интернационалното ревю в Сеул в края на тази седмица.

За момента, от автомобилната марка не споделят доста детайлности за новото Niro, като във връзка с дизайна анонсират, че той ще наследи смелите решения от концептуалната разработка от 2019 година.

Разработена съгласно дизайн философията "Обединение на противоположностите ", стилистиката на новото Niro се чака да бъде привлекателна за еко-отговорните консуматори, само че и да подготвя към наслаждение по време на ръководството. Подобен контрастност можем да чакаме и в интериора, където също по този начин е интегриран огромен водоравен централен екран, комбиниращ инструментален блок и инфо-комуникационна и мултимедийна система.

Само преди няколко дни от KIA анонсираха и желанието си да се трансфорат в марка с моделно портфолио. Реализирането на това на територията на Европа е планувано да се случи до 2035 година, а от 2040 и на останалите пазари, на които участва компанията.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР