KIA показа тийзър на изцяло нов кросоувър. Моделът, който ще

...
KIA показа тийзър на изцяло нов кросоувър. Моделът, който ще
Коментари Харесай

KIA пусна първи скици на изцяло нов SUV модел

KIA сподели тийзър на напълно нов кросоувър. Моделът, който ще дебютира в Корея през лятото на актуалната година, комбинира характерностите на SUV и необятен интерион в компактна форма.

С напредничав градски екстериорен дизайн, въодушевен от концептуалната разработка SP Signature, новият SUV на KIA е конструиран съгласно потребностите и характерните условия на поколението Милениум. Футуристичният дизайн е комбиниран с изискани екстериорни елементи. Мускулестите форми, нападателната предна ризница и интегрирани в задната ризница ефектни ауспухни накрайници акцентират спортния темперамент на автомобила.


Модернистичният екстериорен дизайн на новия стилен SUV е емфатичен от формата на предните LED светлини с триизмерна светлинна графика, които следват линията на радиаторната решетка. Проекцията на задните LED светлини е в синхрон с цялостната дизайнерска идея.

Новият SUV на KIA ще се дистрибутира в Корея от втората половина на 2019 година, като продажбите в другите райони ще започват директно по-късно.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР