Кейти Прайс, по-известна у нас с името Джордан, направи неочакван

...
Кейти Прайс, по-известна у нас с името Джордан, направи неочакван
Коментари Харесай

Кейти Прайс с профил в ​​OnlyFans- трябва да изкара 1 милион, за да си плати кредита

Кейти Прайс, по-известна у нас с името Джордан, направи непредвиден завой в заниманията, на които се отдава.

43-годишната русокоска си направи акаунт в уеб страницата с еротично наличие OnlyFans, а в медиите към този момент се появиха клюки, че Прайс се надява да изкара 1 милион паунда за една година, продавайки секси фотоси на свои почитатели.

Преди години Прайс разполагаше с впечатляващо благосъстояние, което бе оценено на 45 милиона паунда, а сега дължи 3,2 милиона на кредитори, откакто разгласи фалит през 2019-а година.

Кейти Прайс се въодушевила от своята другарка Кери Катона, която е някогашен член на гърл бандата Atomic Kitten. Кери също имала финансови проблеми и преди година решила да си направи акаунт в OnlyFans, след невероятния финансов триумф, който еротичният уебсайт ѝ донесъл, Кери окуражила Кейти и тя да се включи със собствен профил.

“Хората бързат да кажат, че съм обезверена, в случай че покажа зърната си, само че аз съм доста горда, че съумях да печеля 1 милион, откакто банкрутирах. Ако не беше OnlyFans, нямаше да имам пари, с цел да влагам в себе си” - споделя Кери Катона.

Освен Кейти, акаунт в еротичния уебсайт си е направил и нейният сегашен другар Карл Удс.

“Кейти доста се гордее с Карл и даже се майтапи, че би се записала за неговия профил, в случай че той реши да ѝ направи отстъпка” - споделя непосредствен до скандалната двойка.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР