Кейт Мос и Николай фон БисмаркМного от холивудските диви поддържат

...
Кейт Мос и Николай фон БисмаркМного от холивудските диви поддържат
Коментари Харесай

Хищни дами налитат на младоци

 Кейт Мос и Николай декор Бисмарк Кейт Мос и Николай декор Бисмарк
Много от холивудските диви поддържат визия на млади девойки. С помощта на пластични хирурзи и качествени козметични артикули те се пробват да залъжат хода на годините и постоянно съумяват. Самочувствието им, подплатено и от солидни банкови сметки, постоянно насочва погледа им към скандално по-млади от тях мачовци и те гордо показват връзките си с тях.
Кои от популярните дами постоянно налитат на мъже, доста по-млади от тях.

Мадона

60-годишната Мадона в никакъв случай не се е тревожила за възрастта на избираните от нея млади любовници. Бившият й брачен партньор Гай Ричи бе 10 години по-млад от нея. Говори се, че режисьорът постоянно напомнял на Мадона, че е редно да се държи и облича съгласно възрастта си и това била една от аргументите за развода им.
След къса отмора 51-годишната тогава поп дива подхвана романс с 23-годишния бразилски модел Хесус Лус, последван от връзка с танцьора Брахим Зейбат, единствено две години по-възрастен от своя предходник. След това Мадона омайност 26-годишния Тимор Стефънс. Това е единствено част от листата на всички гаджета на звездата, които по възраст могат да са й синове.

Шер

Освен Мадона, има още един първенец по броя на връзки с млади мъже в шоубизнеса. Журналистите считат, че Шер, която е на 72 години, от 1975-а насам се е срещала минимум с 11 мъже, които са доста по-млади от нея. В този лист са Том Круз (разлика във възрастта 16 години), Вал Килмър (разлика 14 години), Ричи Самбора (разлика 13 години) и по този начин нататък.
Преди шест години Шер искаше да се ожени за някогашния член на мото клуба „Хелс ейнджълс“ Тим Медвец, който беше по-млад от звезда с 24 години, само че малко преди сватбата двойката се раздели.

Марая Кери   Mariah Carey And Nick Cannon Vows Renewal Ceremony - Photocall

Ник Кенън, с който Марая Кери бе в брак в продължение на шест години, бе с 10 лета по-малък от звездата. Бракът им се разпада, само че певицата не промени усета си към по-млади от нея мъже и през днешния ден 48-годишната певица още веднъж е щастлива с танцьора Брайън Танака, с който има 13-годишна разлика във възрастта.
Новият й разказ напряко я озари – певицата отслабна, макар че хора от нейното обграждане настояват, че е смалила килца не от обич, а след интервенция за понижаване на стомаха.

Деми Мур

Имаше интервал, в който Деми Мур и Аштън Къчър бяха една от най-ярките двойка в Холивуд с огромна разлика във възрастта. Те подписаха брак през 2005-а, когато 16-годишната разлика във възрастта им не изглеждаше по този начин фрапираща.
 Деми Мур и Къчър Деми Мур и Къчър
„Хората приказват прекомерно доста за връзката ми с Аштън. Сякаш в никакъв случай преди не са виждали нещо сходно. Не ми пука за възрастта, само че за останалата част от света това се оказа огромен проблем“, разяснява тогава актрисата.
Връзката сред Мур и Къчър продължи шест години. След раздялата им пресата неведнъж приписваше на Деми нови романи – нормално отново с мъже по-млади от нея. Например, при започване на 2018-а актрисата стартира връзка с артиста Ник Джонас, който е 30 години по-млад от нея.
Твърди се, че Мур и Джонас се срещат скрито в апартамент в Лос Анджелис, защото още не желаят да разкриват обществено връзката си. Главната причина е, че звездата от „ Неприлично предложение “ още се усеща засегната от раздялата с Аштън Къчър, който я напусна през 2013 година поради по-младата им колежка Мила Кунис.

Кейт Бекинсейл

Ако не беше подлата „Уикипедия“, нямаше да повярваме, че Кейт Бекинсейл е на 45 години, тъй че до младите мъже, които явно харесва актрисата, тя наподобява съвсем като на същата възраст.
Според последните вести Кейт се среща с 30-годишния комедиант Джак Уайтхол. Преди това таблоидите пишеха за връзката й с 23-годишния артист Мат Райф. Вярно е, че този разказ надали е нещо съществено: съгласно информацията на публицистите, те „ са излизали по няколко пъти ”. Ще уточним единствено, че Мат е единствено малко по-голям от 18-годишната щерка на актрисата.

Робин Райт

Робин Райт се срещаше с артиста Бен Фостър, който е с 14-години по-млад от нея. Това лято 52-годишната актриса се ожени за още по-млад мъж: сегашният й брачен партньор Клеман Жироде, управител в „Сен Лоран“, е на 31 години.
Двойката се появява за първи път обществено през предишния септември, по време на Парижката седмица на модата, а по-рано двамата бяха видяни с идентични пръстени. Те се ожениха през предишния август на тиха гала.

Сам Тейлър

Режисьорката Сам Тейлър-Джонсън и нейният брачен партньор, артистът Арън Джонсън, имат 24-годишна разлика. Те се срещнаха през 2009-а, когато Арън взе участие във кино лентата на Сам Тейлър „ Младият Джон Ленън “. Тогава той беше на 18 години, а тя – на 42. През същата 2009-а двойката обявява връзката си, а три години по-късно подвигна женитба и към този момент има две дъщери.

Шакира   48-4

Шакира и футболистът Жерар Пике са дружно от 2010 година и имат двама синове – Милано и Саша. Разликата във възрастта сред певицата и спортиста е тъкмо 10 години: Шакира ще навърши 42 на 2 февруари, а на същия ден Жерар ще чества 32.
Защитникът на Барселона Жерар Пике и Шакира се срещат за първи път в Мадрид, когато снимат клипа за химна на Мондиал 2010 „Waka Waka“.

Крис Дженър

63-годишнната Крис Дженър и нейният 38-годишен ухажор Кори Гембъл се срещат към този момент пета година. Говори се, че връзката им не е гладка и сред тях има „повече бизнес от романтика“, само че Крис наподобява много щастлива от живота в компанията на приятеля си.
Според слуховете, Дженър поучава и дъщерите си да избират млади момчета и изцяло е одобрила романа на Кортни Кардашиян с боксьора Юнес Бенджима, който е съвсем 15 години по-млад от Кортни.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР