Кейт Мидълтън винаги е била световноизвестна с безупречния си моден

...
Кейт Мидълтън винаги е била световноизвестна с безупречния си моден
Коментари Харесай

Кейт блести с рокля под наем и колие, носено от Даяна СНИМКИ

Кейт Мидълтън постоянно е била световноизвестна с безупречния си фешън жанр. За следващ път брачната половинка на бъдещия крал на Англия - принц Уилям, даде урок по фешън дипломация.

 Непреходен искра и жанр: Кейт Мидълтън постави доста особено украшение на принцеса Даяна - Известни - Edna.bg
-->
Това се случи на церемонията за премиите Earthshot в Бостън. Тя избра да облече изумрудена рокля на Solace London от онлайн платформа за отдаване чартърен на дизайнерски дрехи, таксите на която са сред 74 и 194 паунда. 



Принцесата е наела елегантната прилепнала рокля от уеб страницата HURR единствено за 74 паунда (91 долара), твърди The Daily Mail. Роклята е с дълги ръкави, отворени плещи, цепка откъм гърба на полата, а на талията е украсена с необятен колан в цвета на тоалета. 



В допълнение към него Катрин се появи с обувки с кристали на Gianvito Rossi и обеци с изумруди на марката за бижута Asprey. 

Главното бижу, с което Кейт блесна, бе колие с изумруди, което принцеса Даяна също обичаше да носи.



 Колието е харизано на Лейди Ди от кралица Елизабет Втора, която пък го е наследила от баба си кралица Мери. Стойността на бижутата възлиза на над 12 милиона паунда.

В социалните мрежи се появи трогателна рисунка на Кейт и Даяна.



Докато влизаха в MGM Music Hall за събитието, Кейт и Уилям се хванаха за ръце - проява на фамилиарност, която двойката по принцип заобикаля. По-късно в залата принцът сложи ръка на гърба на жена си. 

 Eлегантност и задача: Принц Уилям и Кейт Мидълтън в Бостън на премиите Earthshot ᐉ Новини от Fakti.bg - Любопитно | ФАКТИ.БГ

На церемонията участваха и доста звезди като Дейвид Бекъм и Рами Малек, с които кралската двойка беседва.

 jenata.blitz.bg

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР