Кейт Мидълтън отново прикова погледите с поредната си публична поява.

...
Кейт Мидълтън отново прикова погледите с поредната си публична поява.
Коментари Харесай

Великолепие в червено: Кейт Мидълтън прикова погледите в Лондон

Кейт Мидълтън още веднъж прикова погледите с следващата си обществена поява. Принцесата на Уелс посети щаба на БАФТА в Лондон в понеделник вечер дружно със своя брачен партньор – принц Уилям. На събитието тя още веднъж провокира възхита с неподражаемия си жанр и класа, само че впечатли и с обещаващата си нова акция.



От сцената бъдещата кралица показа плана си под надпис Shaping Us („ Оформяйки ни “). Целта на акцията е да насочи вниманието на обществеността към нуждата от стимулиране на развиването в ранна детска възраст. Затова и неслучайно заглавието подчертава точно върху формиращите години от живота на детето.



На желанието си да разпространява Центъра на Кралската фондация за ранно детство принцесата на Уелс гледа извънредно съществено, като го дефинира като „ делото на живота си “, добавя още изданието.



„ Кампанията е главно за ориентиране на вниманието върху сериозното значение на ранното детство и по какъв начин то оформя зрелите хора, в които се трансформираме “, сподели в речта си Кейт.

Както отбелязахме към този момент, принцесата на Уелс изглеждаше зашеметяващо. Модни корифеи и медийни наблюдаващи за следващ път оцениха високо външния ѝ тип.

За събитието Мидълтън бе заложила на грациозен яркочервен костюм, състоящ се от вталено сако и дълъг необятен панталон. Красивата ѝ визия бе допълнена от аксесоари в същия цвят – дребна чанта и обувки на висок ток. Моделът е дело на Alexander McQueen един – един от обичаните дизайнери на принцесата. 



Особено обаяние на Кейт придаваха обеците ѝ – изтънчено създание на лондонската бижутерийна марка Chalk, на стойност от 75 паунда. 



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР