Кейт Мидълтън напусна болницата Сейнт Мари броени часове след като

...
Кейт Мидълтън напусна болницата Сейнт Мари броени часове след като
Коментари Харесай

Изписаха Кейт Мидълтън и бебето от болницата

Кейт Мидълтън напусна болничното заведение Сейнт Мари броени часове откакто роди третия си правоприемник. Следобед в болничното заведение дойдоха щастливият баща принц Уилям и другите две деца на фамилията - принцеса Шарлот и принц Джордж.

Както традицията в сходни случаи повелява, те пристигнаха да посрещнат Кейт и да я отведат вкъщи дружно с новия член на английския кралски двор . По-рано и стилистката на Мидълтън бе видяна на излизане от болничното заведение. Така часове след раждането херцогинята на Кеймбирдж се появи за първи път пред натрупалата се навалица и пред целия свят.

Prince George and Princess Charlotte arrive at St Mary’s to meet their little brother. pic.twitter.com/rfX9rsdJhU
— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) 23 април 2018 година

Както и при предходните й две раждания, тя се появи на стълбите пред входа на Lindo WIng с новороденото си бебе на ръце и в компанията на принц Уилям . Така роденият през днешния ден принц бе показан на света.

Очаквано, облеклото на Мидълтън също се трансформира в тематика за диалог. За разлика от предипните две раждания, когато заложи на ефирна синя на точки и бяла с жълти детайли рокля, в този момент изборът й (или по-скоро този на стилистката й) бе избран като по-дързък.

Кейт наподобява повече от добре в алената си рокля с бяла дантелена яка. Освен нейният тоалет, дребната принцеса Шарлот също се трансформира в център на внимание с държанието си, типично за кралска особена, въпреки и на такава възраст.

 Кейт Мидълтън роди третото си дете
Кейт Мидълтън роди третото си дете

Херцогинята се усеща добре

Преди час от двореца Кенсингтън оповестиха, че Кейт Мидълтън, бебето и цялото семейство към този момент са вкъщи и се усещат добре . Да напусне болничното заведение часове след раждането не е казус за херцогинята. При предходните дни сюжетът се повтори, най-много с цел да се обезпечи комфортът на останалите родилки в здравното заведение.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР