Кейт Мидълтън и принц Уилям се появиха лично на филмовия

...
Кейт Мидълтън и принц Уилям се появиха лично на филмовия
Коментари Харесай

Холивудска легенда съсипа Уилям. Скандална случка

Кейт Мидълтън и принц Уилям се появиха персонално на филмовия фестивал в Кан с цел да поддържат премиерата на кино лентата „ Top Gun: Maverick “ на Том Круз. И на довечера техни величества  приковаха погледите на всички и съумяха да очароват даже самия холивудски артист.

Този път Кейт, която бе със зашеметяваща рокля с голи плещи не вървеше паралелно със брачна половинка си, а с основния воин във кино лентата.

На красивата майка на 4 деца обаче й беше малко мъчно да се качи по стълбите с прилепналия по тялото си тоалет. Уилям, който вървеше пред нея не си направи труда да помогне на брачната половинка си.

Само, че Том й се притече на помощ без никакво съмнение и й подаде ръката си. Този непредвиден благ жест впечатли публиката.

Някои останаха с усещането, че холивудската звезда флиртува с принцесата. Зрителите бяха впечатлени от още един миг, който се вижда във видеото. Актьорът минава зад херцогинята и като че ли се пробва  да я прегърне.  

Феновете разясняват, че принц Уилям се демонстрира като същински саможивец. И не реагира, че смъкват жена му под носа. Само, че нещо го е жегнало и откакто са слезли от стълбите гледа артистът да не се върти повече към жена му.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР