Кеймбриджкият възпитаник адвокат Румен Чолаков повдигна леко завесата около плъзналите

...
Кеймбриджкият възпитаник адвокат Румен Чолаков повдигна леко завесата около плъзналите
Коментари Харесай

Румен Чолаков отговори той ли ще е кандидат-премиерът на Има такъв народ

Кеймбриджкият ученик юрист Румен Чолаков повдигна леко завесата към плъзналите в общественото пространство клюки, че той ще е кандидат-премиерската кандидатура на Политическа партия " ИТН ".
Още по тематиката
" Във връзка с разнообразни медийни спекулации желая да заявя, че не съм водил безусловно никакви диалози за каквито и да е политически постове с който и да е било. Благодаря и съм поласкан от вниманието и поддръжката - може би най-сетне е пристигнал денят за нов вид ръководство и хора, само че сега съм концентриран само върху адвокатската си кариера и процедура ",написа Чолаков във Facebook.

А на имитация от негов другар " Да не отхвърляме оферти, които още не са отправени ", младият юрист отвръща: " Не съм отказал нищо, само че аз желая да бъда почтен и открит с хората. Това са съществени диалози за бъдещето на страната ни и е редно да се водят по сериозен метод ".

Ден по-рано Румен Чолаков написа различен любопитен пост в обществената мрежа, наименуван " Размисли от джипката ":

" След години на едноличен метод на ръководство виждам само позитиви от реформаторско държавно управление в границите на този парламент.

Нуждата от баланс и компромис ще служи като естествена спънка на задкулисието.

Ако въпреки всичко нови избори са неизбежни, това не е покруса. Най-добре е те да се вършат по нови правила, с цел да понижат риска от завръщането на същия модел, подсилен от крайни националисти и други патерици, каквито е имало постоянно до момента. "

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР