Кевин Спейси подписа първи договор за роля след началото на

...
Кевин Спейси подписа първи договор за роля след началото на
Коментари Харесай

Кевин Спейси подписа първи договор за снимки във филм от началото на съдебните дела

Кевин Спейси подписа първи контракт за роля след началото на делата против него.

Актьорът Кевин Спейси подписа първи контракт за фотоси във филм от началото на правосъдните каузи против него за полови похищения, заяви " Варайъти ".

Броени седмици, откакто завоюва дело в Съединени американски щати и стана ясно, че ще дава отговор по нови обвинявания във Англия, Спейси получи роля в самостоятелен английски трилър, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Спейси ще взе участие с гласа си във кино лентата " Контрол " в роля, сходна на тази на Кийфър Съдърланд в " Телефонна клопка " (2002 г.).

" Контрол " на сценариста и режисьора Джийн Фалейз споделя историята на английската министърка Стела Симънс, която е в бурна интимна връзка с министър-председателя. Една нощ, до момента в който се прибира към дома си, самоуправляемият й автомобил е похитен отдалечено от някой, който знае тайните й и желае възмездие.

В ролята на Симънс е Лорън Меткалф, в облика на премиера е Марк Хамптън. Спейси е в ролята на похитителя на колата на министърката.

Кевин Спейси бе звездата в известния американски сериал " Къща от карти " (2013-2018) в продължение на неговите пет сезона. През октомври 2017 година към личността му се развихри скандал, откакто Антъни Рап го упрекна в полово посягане, извършено преди към 30 години. Впоследствие още няколко мъже насочиха сходни обвинявания към Спейси. Актьорът бе отхвърлен от сериала и от голям брой други планове.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР