Керванът на свободата“, конвой от десетки хиляди нелегални мигранти от

...
Керванът на свободата“, конвой от десетки хиляди нелегални мигранти от
Коментари Харесай

Конвой от 100 хиляди мигранти се е събрал в Одрин

" Керванът на свободата “, ескорт от десетки хиляди незаконни мигранти от Африка и Близкия Изток към този момент са се събрали в Одрин и се приготвят за взлом на гръцката граница

За това оповестява турският ефирен канал Orient, предлагайки видео на множеството, снимано от дрон, осведоми организация.

Според изказванието на European Insider в Туитър, мигрантите в този момент ще се провеждат и ще опитат прекосяване на гръцката граница на Марица, където към този момент е имало един случай на 22 септември. Тогава към 1500 мъже са се пробвали да преминат границата, само че са били отблъснали от граничните сили на Гърция, както заяви Министерството на гражданската отбрана на южната ни съседка.

Съгласно известията, първият огромен опит за взлом ще бъде в събота. След това те възнамеряват да се движат на север през Балканите и да доближат до крайната си цел: страните от Западна Европа и по-специално – Германия.

Организаторите декларират, че това е единствено началото: общо тази есен могат да бъдат образувани до 10 такива " конвоя “.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР