Керана разкрива своя свят пред телевизионните зрители. Пътят на певицата,

...
Керана разкрива своя свят пред телевизионните зрители. Пътят на певицата,
Коментари Харесай

Керана: Има моменти, в които се чувствам неудобно на сцената

Керана разкрива своя свят пред телевизионните фенове. Пътят на певицата, чието рождено име е Юлия Йорданова, минава през Английската гимназия в Пловдив, продължава през " Музикален мениджмънт “ в Мюнхен до Тайланд. В Азия Керана открива, че щастието се намира в друга Вселена – тази на музиката.

" В началото на 20-те си години прекомерно постоянно съм се чувствала празна. Това беше интервалът, когато най-вече изгубих връзка с същинското си Аз. Повече слушах това кое е влиятелно, кое е вярно. С кое фамилията ми би се гордяло… “ – споделя тя пред Мариян Станков – Мон Дьо по NOVA.

Керана е самобитна, цялостна с харизма и различна, а с появяването й на българската сцена раздвижи нещата и то галактически.

" Много неща хората не знаят за мен. Често се затварям в себе си. Често хората ми споделят, че имам мощна и хубава сила. Свободата е нещото, което постоянно ми е движело и ми е давало посока и усет в живота. Тя е и нещото, с което не мога да върша взаимни отстъпки. Мразя някой да ми споделя какво да върша. Дали това или това е вярно. Защото съм го правила и това ме е карало да се усещам незначителна “ – споделя певицата.

Не крие, че е правила неща, които не харесва, само че е съумяла да откри себе си и да промени живота си по метод, който желае.

" Например, когато отидох в Германия. Учех в университет в компетентност, която не желаех. Основните провали в живота ми са били свързани с неща, които в действителност не съм желала. Парадоксът е, че цялостен живот съм знаела защо съм родена. Обичам да пея и да бъда на сцената. Когато живеех в Тайланд, работех във компания за stock видеа. Там продуцирахме, озвучавахме и правехме тъкмо това. Един ден се разсъниха и си помислих, в случай че това е животът ми, той няма никакъв смисъл! Казах си: Или продължаваш по-същия метод, или би трябвало да направиш нещо коренно! “ – споделя изпълнителката.

" Когато бях дребна, мечтаех да пея и да бъда на сцената. Гледала съм записи от времето, когато съм първи клас. Толкова се вълнувам, до момента в който пея, по този начин артистична съм, играя си с камерата. И сега, в който някой различен би трябвало да каже нещо, го гледах неприятно. Нося в себе си спортната завист “ – спомня си тя.

За работата си в групата “Керана и Космонавтите " певицата споделя: " Да записваш песни с действителна тайфа и същински принадлежности, не е като да записваш ария като си дръпнал инструментала от банка с музика и просто слагаш вокала от горната страна. Ние сме една от дребното банди, които онлайн звучат по-добре, в сравнение с запис. Нямаме тил, което го прави по-трудно. Ние финансираме и сътворяваме музиката си. “

Сега Керана е част от звездния каст в “Като две капки вода ", където излиза от зоната си на комфорт, а публиката се любува на театралните й превъплъщения, макар че самата певица не крие терзанията си по време на театралните си изяви.

" Има моменти, в които се усещам неловко на сцената. И това е, когато съм извадена отвън подтекста. " Като две капки вода “ са една такава обстановка, в която се тормозя на сцената. Защото нямам тази независимост, която имам в другите обстановки. Аз обичам да изляза на сцената и да заставам по два три часа. Да мога да опозная публиката и да я усетя. Да се избавя от терзанието, което блокира всички други страсти. " Капките “ за мен са друго нещо, тъй като при тях всичко се случва в границите на няколко минути. Това терзание постоянно ми е пречело. Ако сложим успеха като цел, която съм си сложила, тогава тя е значима за мен. Никога не съм желала да съм известна поради самата мен, а поради музиката си. В последно време съзнавам, че още си пребивавам с мисълта, че ме никой не ме познава. Затова в някои обстановки съм сюрпризирана " – изяснява тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР