Кенийското рали Сафари“ често бива определяно като най-тежкото изпитание“ в

...
Кенийското рали Сафари“ често бива определяно като най-тежкото изпитание“ в
Коментари Харесай

Според Ожие и Рованпера рали Сардиния ще е по-тежко от рали Сафари

Кенийското рали „ Сафари “ постоянно бива определяно като „ най-тежкото тестване “ в календара на Световния рали шампионат (WRC) поради тежките макадамови прави.

Според водачите на Тойота Себастиен Ожие и Кале Рованпера тазгодишното издание на рали „ Сардиния “ може да се окаже по-тежко даже от рали „ Сафари “.
 Есапека Лапи с най-хубаво време на шейкдауна преди рали Есапека Лапи с най-хубаво време на шейкдауна преди рали " Сардиния "
„ Мислех, че рали „ Сафари “ е след три седмици, само че още тук ще го усетим, тъй като някои прави ще са доста тежки – сподели осемкратният първенец Ожие след края на описването на правите – Честно, някои прави са като в Кения, има доста камъни и даже са по-трудни от правите в Кения. “

„ Някои от новите прави, изключително новата петъчна и дългата, още в този момент са изровени и не мога да си показва какво ще е при второто минаване. Ще бъде мъчно да запазим колите и гумите цели. Определно ще има места, на които ще се грижим за колата “, пък бе коментарът на Рованпера.

Тазгодишното юбилейно 20-то издание на рали „ Сардиния “ включва ревизиран маршрут, в това число и маратонската права „ Монте Лерно “, която ще се кара два пъти в петък. Само тя е с дължина от 49.9 километра.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР