Кемпински Хотел Гранд Арена Банско беше награден с Travelers’ Choice

...
Кемпински Хотел Гранд Арена Банско беше награден с Travelers’ Choice
Коментари Харесай

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско се нарежда сред топ 10% в света - slava.bg

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско беше награден с Travelers’ Choice Award® от Tripadvisor за 8-ма поредна година. Престижната ранглиста на един от най-големите туристически уеб сайтове включва хотели, които съумяват да поддържат отлична оценка и ревюта от своите посетители от целия свят. Милионите мнения в Tripadvisor са сложили Кемпински Хотел Гранд Арена Банско в ТОП 10% в целия свят.

Наскоро хотелът беше отличен и с премията "Most Wanted " от Hotels.com, част от Expedia Group, която включва над 325 000 хотела в целия свят. Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е постигнал изключителната оценка от 9,4 от 10.

Генералният управител на хотела Кристиян Руге разяснява:,,Щастливи сме да получим толкоз скъпи оценки за гостолюбие, защото те са знак на благодарност от страна на гостите за непрекъснатите ни усилия. Решени сме да продължим да дава безупречно обслужване и запаметяващи се прекарвания на своите посетители”.

Ако желаете да се възползвате от специфичните оферти за настаняване в хотела, вижте!
или се свържете с отдел на +359 749 88888

За да разгледате отзивите на TripAdvisor за Кемпински Хотел Гранд Арена Банско, апелирам, вижте!

За Кемпински Хотел Гранд Арена Банско: Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е единственият ski-in и ski-out хотел в региона и се намира в сърцето на най-популярния и най-оживен зимен курорт на Балканите - Банско, тъкмо против начална станция на кабинковия въжен превоз, която дава достъп до 75 км ски писти, поддържани на високо интернационално равнище, подобаващи за всички скиори от начинаещи до напреднали.

Луксозният хотел е единственият интернационален хотел в тази част на Балканите и е отворен целогодишно. Разполага с 157 стаи в алпийски жанр, в това число 25 жилището и извънреден президентски апартамент, изцяло освежен СПА център с чисто нови и неповторими термални уреди, четири конферентни зали и осем ресторанта и питейни заведения с невероятна панорама към величествената Пирин планина. Облечен в европейски жанр, хотелът предлага най-хубавото ски, гурме и спа преживяване.

За „ Кемпински”: Създадена през 1897 година, „ Кемпински” е най-старата верига за първокласни хотели в Европа. Богатото завещание от безупречно обслужване и необикновено гостолюбие се добавя от изключителността и характерността на нейните хотели. В момента, портфолиото на „ Кемпински” включва 78 петзвездни хотела и резиденции в 34 страни и продължава да прибавя нови в Европа, Близкия Изток, Африка, Азия и Америка. Всеки хотел отразява силата и триумфа на комерсиалната марка, без да омаловажава неговото завещание.

Портфолиото включва исторически здания, начин на живот хотели, удостоени с голям брой награди, известни курорти и влиятелни резиденции. Всеки хотел предлага качеството, което гостите чакат да намерят, съчетано с културните обичаи на съответния район. Кемпински е един от създателите на Global Hotel Alliance (GHA), най-големия алианс от самостоятелни хотели в света.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР