"Ке пристигне лъвът". "Кой лъв?" "Талисмано". Диалогът водят две симпатични

...
"Ке пристигне лъвът". "Кой лъв?" "Талисмано". Диалогът водят две симпатични
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 гостува в Петрич и родното училище на Гущеров

"Ке дойде лъвът ".
"Кой лъв? "
"Талисмано ".
Диалогът водят две симпатични момиченца в двора на учебно заведение "Никола Вапцаров " в Петрич. Школото е втората дестинация на обиколката на ЦСКА в този безоблачен край, която дава и старт на новата ни акция "Red Army on tour ".

Училището не е инцидентно определено. То е родното на огромната звезда на отбора Андон Гущеров. Неймар от Петрич и Милко Георгиев са още веднъж тандем. Появата им безусловно взривява двора, който избухва с крясъци ЦСКА.

Гуги се усмихва от непредвидена среща. Класна на една от паралелките е първата му учителка - Надя Захрева. Двамата се прегръщат другарски, спомняйки си първите години на Тони в даскало.

"Беше любознателно дете, овреме футболът му беше пристрастеност, само че не оставяше ученето ", хвали го госпожа Захрева, която се оказва от фамозен армейски жанр на изтъкнатия ни публицист Коста Филипов.

Дамата не стопира да хвали самодейността на ЦСКА.

"Най-важното е децата да спортуват, да са здрави ", поддържа я Гущеров, който е дошъл с цялата фамилия.

"На този двор направих първите си стъпки във футбола, нека от тези деца излязат нови положителни петрички спортисти ".

Гущеров и Милко безусловно са обсадени за подписи от децата. По проект присъединяване в празника би трябвало да вземат 80 хлапета, само че техният брой скача 3-4 пъти! В ЦСКА обаче сме готови за всичко и нито едно дете не остава без фланелка, тетрадка или картичка.

Два пъзела пък отиват като награди за две от децата, впечатлили с футболни умения. Гущеров подарява собствен екип и на шефа Живко Тулевски, страховит хазаин и наш нов другар.

Естествено, идването на Арми има обичайния към този момент резултат на земетресение. Талисманът прави и невъзможното да дойде в Петрич, откакто тежка злополука е затворила Кресненското дефиле и той заобикаля през Гоце Делчев!

Но тези детски усмивки заслужават всяко изпитание.

"Затова и турнето ни ще продължи през пролетта! Напред към Панорамата! ", осведомят от клуба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР