Казват, че за истинската любов не съществува непосилно изпитание, тъй

...
Казват, че за истинската любов не съществува непосилно изпитание, тъй
Коментари Харесай

Ваня за първата си среща с Жени: Целунах я, разтреперих се и си казах Тя е! - slava.bg

Казват, че за същинската обич не съществува непостижимо тестване, защото тя е в положение да преодолее всяко приключение, изпречило се на пътя ѝ, без значение какъв брой мъчно е то. Ако Ваня и Евгения Джаферович са потвърдили едно нещо, откогато са дружно, то това е, че те са тъкмо от тези двойки, чиито усеща като че ли стават все по-силни с всяко житейско тестване.

Като доказателство за това идват безбройните им изявления в обществените мрежи, с които те засвидетелстват своята обвързаност един към различен, която с времето единствено нараства. Така да вземем за пример, през предходната година, гримьорката показа обява, изразяваща желанието ѝ да отпразнува 10-годишнината от сватбата си с някогашния футболист, която ще бъде на 2 септември 2022 година, с втора гала, предоставяща им опцията да възобновят своите клетви.

Преди ден двамата означиха 12 години от началото на романса си с поредност от трогателни фрагменти, снимани в техния, които всеки от тях показа в своята персонална Инстаграм страница. Нещо повече, в своята обява тогавашния състезател описа в детайли за първата им среща очи в очи, защото те в действителност се срещат във Facebook, като Жени е тази, която подхваща първата крачка. Съобщението на русокоската било на британски език, тъй като, поради името и националността му, тя предположила, че играчът на "Берое " живее отвън България. Само че, напълно ненадейно за нея, той ѝ дал отговор на български език, с което я изненадал прелестно.

Първият ни досег, взор, танц... и Миле Китич на заден декор (втората ария беше на Китич) Предложи да ме закара до нас, тъй като аз бях пил и да не поръчвам такси. Седнах в нейната просторна кола (Смарт от най-големите, за персон и половина) и потеглихме. Спряхме пред блока ми и се погледнахме. Чуваше се някаква ария по радиото и до ден сегашен ми се желае това да е било Beautiful Girl на INXS, макар че, съвсем съм сигурен, че е било нещо на Шабан Шаулич.

Целунахме се, разтреперих се, не желаех да си потегли. Никога, в живота си, не бях усетил тези прословути "пеперуди в корема " преди този момент. Тогава си споделих: "Тя е! " Попитах я дали желае да се качи горе и тя сподели....

Продължение на историята може да прочетете в нашият канал в "Only Fans ", както и снимков материал за единствено 10 евро.

Днес съм решил да пусна промоция! И да, обичам те Жени! Много! ", споделя Ваня.

Ето какво написа в този момент Ваня:
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР