Казват, че красивата жена няма възраст и явно плеймейтката и

...
Казват, че красивата жена няма възраст и явно плеймейтката и
Коментари Харесай

Излъга ли Гери Стаменова за възрастта си? От 2016 г. насам - все се представя за 24-годишна

Казват, че красивата жена няма възраст и очевидно плеймейтката и участничка в " Ергенът " Гери Стаменова разчита точно на това, тъй като, става известно, в последните 6 година тя е все на 24 година

Стаменова, която се опитва и като певица, разгласи във визитката си, че е на 24 година Само че на тъкмо толкоз се показва тя и през 2016 година, когато се бори за короната на Мис Плеймейт:

Виж още: Ямбол е градът: Миловидната Бонбонова готви капан на Виктор Стоянов

Честно казано откровено се опасяваме да попитаме на какъв брой години е била през 2012 година да вземем за пример, тъй като отново може да се окаже, че е била на 22 г. 

Ако през 2016 година е споделила истината, значи Стаменова е на 30 година сега. Е, би трябвало да признаем, че чертите ѝ в действителност са по-зрели и в действителност надалеч не наподобява на 24-годишна. Погледнете да вземем за пример Ева, която сякаш е по-голяма от 24-годишната плеймейтка. 

Виж още: Когато най-хубавите недели са в леглото: Александра - в рискова компания с друга кандидатка за Виктор 

В някои изявления от 2020 година пък Гери Стаменова е показана като 23-годишна певица, която била подгласничка на Нора Недкова на Плеймейт през 2018 г. 

Иначе Гери Стаменова, макар че е приключила " Публична администрация ", се опитва и в пеенето. Твърде неубедително, както се убедихме и преди време, а и в един от последните епизоди на " Ергенът ". Но е реалност, че сме чували и по-фалшиви осъществявания. Наистина. 

Виж още: Тя се бори за Виктор Стоянов и... печели от въздуха! Виктория откри магията на парите

С песента ѝ Fuego, с която се опита да впечатли Виктор Стоянов, беше оповестена за новото звучене на родния хип-хоп, само че това не беше задоволително за креативната натура на Стаменова и напролет на 2020 година възпя военачалник Мутафчийски.

Изображение: https://www.instagram.com/stamenowwa/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР