Казват, че както посрещнеш новата година, така ще ти върви

...
Казват, че както посрещнеш новата година, така ще ти върви
Коментари Харесай

Ето как всяка зодия трябва да посрещне Нова година

Казват, че както посрещнеш новата година, по този начин ще ти върви цяла година. Затова доста хора се вълнуват и се чудят какво ще им се случи в празничната новогодишна нощ.

Даже и най-мрачните хора стартират да се усмихват, а скептиците трепетно да си намислят стремежи и надълбоко в душата си да чакат да стане знамение.

Овен

Бъдете по-внимателни в връзката с близките, защото има възможност да кръстосате шпаги в последните часове на годината.

Опитайте се да го карате по-лежерно – отдайте се на приятни диалози, вместо да се товарите с битови задължения. Абсолютно безсмислено е да се насилвате тъкмо в този момент. Време е да помислите за положителното си въодушевление.

Телец

Ще ви се желае да деянията по-голяма благотворителност от нормално и ще зарадвате непосредствен човек с нещо в действителност особено.

Ще се чувствате ценени от близките, а и ще имате чувството, че животът ви изсипва повече богатства. Насладете се на насладите от тези последни часове на годината и си пожелайте здраве за себе си и близките през новата година.

Близнаци

Не е изключено да научите нещо, за което до момента не сте знаели, да достигнете до несъмнено просветление или самите вие да дадете скъпа информация на хората към себе си.

Вниманието ви ще бъде ориентирано напълно към бъдещето, така че набележете най-важните цели, които желаете да постигнете през новата година. Освободете се от терзанията и се отдайте на празничното въодушевление.

Рак

Настройте се празнично, купете дребни дарове, които ще зарадват околните ви в новогодишната нощ. Ще е потребно, даже в последните часове на отиващата си година, в случай че положите старания за доближаване с колегата, за ободряване на възприятията ви.

Дано сте си обезпечили нов тоалет за новогодишната нощ, нали знаете, че е хубаво да посрещнете новата година с нови облекла.

Лъв

На напред във времето може да изскочи проблем, който не е намерил позволение през изтеклата година. Дори да е по този начин, пробвайте се да не губите положителното си въодушевление и да не се поддавате на терзания – допустимо е напълно скоро да усетите по какъв начин да се справите с казуса, единствено имайте самообладание. А в този момент се отдайте на празничното въодушевление от наближаването на новата година.

Дева

Възможно е в последните работни дни делата ви да са били затруднени. Сега обаче е моментът да вършиме това, което обичате, и да си доставяте повече удоволствия – нещо, което доста от вас нормално оставят на назад във времето.

Помислете и по какъв начин да подобрите настроението на околните ви в оставащите часове от годината. Постарайте се да обърнете внимание на всеки един от околните си с дребно подаръче.

Везни

Има шансове в края на годината да получите висока оценка за добре свършената работа. Възможно е това да има парично изражение. Иначе казано, трудът ви ще бъде заплатен – освен в работата, само че и този в фамилията. Ще се осъществят опитите ви за подсилване на личностните взаимоотношения. Правете добрини и те ще ви се върнат. Обградете с внимание и деликатност околните си хора.

Скорпион

Има късмет да спечелите хората към себе си, в случай че им покажете своята по-нежна страна и отворите сърцето си за тях. Вашата магнетична същина – да притегляте внимание, поддръжка, пари и какво ли още не, ще се прояви изключително мощно.

Затова внимавайте какво си пожелавате. Не бъдете напълно егоистични в желанията си. Защо най-малко една нощ не се опитате просто да бъдете себе си…

Стрелец

Бъдете отзивчиви и другарски настроени към близките. Не налагайте мнението си непременно, влизайте в разговори и се вслушвайте в това, което ви споделят хората – по този начин ще постигнете резултати, преференциални за всички страни. Дайте тил на егоизма си и се пробвайте да дадете освен това на хората към вас. С малко повече досетливост ще съумеете да подготвите забавни неща за новогодишната нощ.

Козирог

Хубавото е, че силата ви се възстановява и ще знаете какво желаете. Работата, естествено, ще остане на назад във времето – даже да имате повече задания, тя няма да ви вълнува толкоз. Внимавайте, тъй като има риск да ви вкарат в интриги в последните часове на годината. Пазете се от конфликти и спорове с околните си, от които нямате никаква изгода. Иначе казано, скрийте рогата си и се усмихвайте повече.

Водолей

Има късмет да разрешите даден спор, само че за задачата би трябвало да извадите нескрито всичко прикрито и да насърчите близките към откровени диалози. Ще получите или ще споделите някаква информация, която до този миг е била незнайна. Не си правете прибързани заключения обаче, просто се отдайте на положително въодушевление за превозване на новогодишната нощ.

Риби

Обхваналата ви в последно време динамичност ще отстъпи място на по-кротки занимания в домашна конюнктура. Ще се насладите на уюта, за който копнеете, и ще обърнете справедливо внимание на околните си. Обуздайте желанията си в края на годината и го карайте по-леко. Нещата постепенно ще се подредят и събитията ще тръгнат в удобен ход.

Весело посрещане на Новата 2021 година и доста приятни страсти от самото начало!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР