Казват, че женското сърце пази океан от тайни, а аз

...
Казват, че женското сърце пази океан от тайни, а аз
Коментари Харесай

Всички жени са откачалки!

Казват, че женското сърце пази океан от секрети, а аз пък ще ви кажа, че женският мозък е Марианската котловина - най-дълбокото място на света, където всекидневно потъват хиляди мисли, страсти и терзания.

Понякога главата ни е цялостна черна дупка и има действителна заплаха да ви погълне живи, прави и млади, в случай че ни уцелите в несъответствуващия миг.
Нека ви кажа едно, изказванието, че за всичко е отговорен цикълът ни - цялостен мит.

Истински мит, по-голям и от този за съществуването на кентаврите, Горгона Медуза и еднорозите.

(Само дето е доста по-вероятно да съществува пони с рог и криле, в сравнение с да можеш да оправдаеш женското държание с “онова време от месеца ").

Просто понякога се побъркваме. Точка. Толкова е просто.

Един другар неотдавна ми показа, че си избирал гаджетата по равнището на побърканост.

Той съобщи най-отговорно, че с момчетата към него са стигнали до извода, че всички дами са малко или доста откачалки и просто си търсят за партньорки тези, които са по-близо до прага на нормалността.

А ето и какъв брой луди ставаме от време на време...

Ревността е моята мощ

Кое е по-страшно от сериен палач умопобъркан с моторна резачка и дарба да убива с взор? Ужасно ревностна жена!

Ето това е същински умопобъркан, който има по-развинтено въображение и от самия Джордж Р. Р. Мартин и е по-безмилостен и яростен от него.

Смъртта на героите от “Игра на тронове” пасти да яде. Обезглавяванията, изгарянията на клада и пръскането на черепи с голи ръце са нищо пред яростта на ревностната психоПАТКА, в която се трансформираме понякога.
 Instagram
СЛС - Симпатично луда и секси

Тя е сладка, игрива, интелигентна е, знае какво да каже и кожа да го каже, има приятна доза смелост у себе си и наподобява просто идеална.

Е, нали си знаете, че идеални неща нЕма… СЛС е нарицателно, абривиатура за всички тези девойки, по които мъжете въздишат, само че в никакъв случай не желаят да бъдат с тях, тъй като знаят, че ще попаднат на големи подводни камъни.

СЛС мацките са като тихите луди измежду дамите. Ако сте измежду тях, по-добре покажете най-малко някаква очевидна полуда пред мъжете, че другояче сте им много съмнителни.
 Instagram
Да живее Волтрон

“А аз ще образувам главата!”. Мацката вид “Волтрон” има доста проблеми. Тя е нещо като събирателна на всички нас. Тя не знае какво желае, само че го желае незабавно. Тя ви обича, само че я дразните до полуда, “идиот такъв”!

Тя знае, че наподобява като вурстче в тези тесни дънки, само че въпреки всичко пита дали й стоят добре. Тя реве за най-малкото нещо, а в идващия миг се лигави като 5-годишно дете и ви мърка на ушенце. Тя знае още, че е отговорна, само че знае също, че мъжът против нея е доста по-виновен, ‘щото женска логичност...

Мъже, предизвестени сте. Жени, не ме мразете, такива сме си - признайте, че жълтата брошура чука и на вашата врата. В последна сметка Вазов си го е споделил - “Лудите, лудите - те да са живи!”. А всички знаем, че най-важното е да сме живи и здрави.
 Instagram
Прочетете още:

Ненормална съм, мърморя и не знам какво желая

С мирис на печени чушки и детство

Защо ненавиждам лятото...

Аз одобрявам огромните си гърди!

Интуицията е майка на щастиетo
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР