Казвали сме неведнъж, че обичаме коктейлите, а сезонът им тепърва

...
Казвали сме неведнъж, че обичаме коктейлите, а сезонът им тепърва
Коментари Харесай

World Class Cocktail Week - за една по-свежа лятна седмица

Казвали сме нееднократно, че обичаме коктейлите, а сезонът им занапред следва. Даваме му формален старт с, а както виждаме, същото е направила и Звезди, с която сме ви срещали и по доста други мотиви. С нея си приказваме преди да стегне куфарите за Коста Брава. Като създател на блога, тя може да ви опише много забавни неща за мода, начин на живот и хубост, само че през днешния ден е избрала друга завладяваща тематика - коктейлите.

На това му споделям отговарящ завършек на работната седмица! Приготвям куфара си за Испания, а душата и мислите ми от дълго време са към този момент там, на плажа в Коста Брава…Съжалявам само, че ще пропусна World Class Cocktail Week , в действителност. Защото това е едно друго седемдневно събитие, което сплотява първокачествени напитки с най-хубавото от градската просвета в някои от най-популярните и любими барове, клубове и заведения за хранене в столицата. Затова вие не го пропускайте!







Разбира се, нямаше по какъв начин да тръгна за Испания, без да опитам нещо от предстоящото на Седмицата и Дилян Аврамов от Спутник реши да ме изпрати уместно на йога пътешествието ми, като за последно, с три мега опияняващи коктейла. А по време на World Class Cocktail Week барът отново ще отбрани името си и ще стъпи на незнайна територия със своята серия от пробни World Class коктейли .







Аз съумях да се насладя авансово на “10YO JULEP ” - този с ментата от горната страна (мисля, че се смята за предшественика на Mojito, съдържа Bulleit 10 год., листа от мента, ликьор от праскова, захарен сироп, една капка горчив кардамон и една капка горчива праскова), “Зелениче ” –  моят безспорен любимец, който очарова със свежия си усет и специфичната съставна част: отлежала ракия, зелена пиперка, магданоз, фреш лимон и стевия. А черешката на тортата изрично беше коктейлът “Високоалкохолна промяна ” , който няма да ви разкрия какво съдържа, а ще ви оставя сами да разкриете съставките му. Enjoy!





С поддръжката на 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР