Казусът между Насиру Мохамед и Левски става все по-заплетен. Мениджърът

...
Казусът между Насиру Мохамед и Левски става все по-заплетен. Мениджърът
Коментари Харесай

Мениджърът на Насиру Мохамед със становище пред ТОПСПОРТ за казуса с Левски, липсата на преговори и заплахите към играча

Казусът сред Насиру Мохамед и Левски става все по-заплетен. Мениджърът на играча - Юсиф Чибса проговори за първи път пред българска медия като разкри позицията им за протичащото се.

В особено мнение пред ТОПСПОРТ, сътрудникът разкри, че са осъдили " сините " пред ФИФА и не се водят никакви договаряния сред двете страни.

Чибса разясни, че са създали многочислени опити да се свържат с родния гранд, само че всичките са били несполучливи.

ТОПСПОРТ разгласява без редакторска интервенция мнението на Юсиф Чибса, формален представител на Насиру Мохамед.

" Сега ние (Club Consult AFRICA Ltd) сме публични представители на играча и всичко, което ще напишем в това мнение е нашата страна на проблема и можем да го потвърдим когато и да е, когато възникне потребност.

Да, правилно е, че отидохме до ФИФА с нашия случай за неизплатени заплати, само че това стана факт след толкоз доста писма до клуба. Опитахме се да намерим решения, за съжаления - несполучливи, клубът по този начин и не отговори.
 Снимка 556563
В един миг Павел Колев (бившият изпълнителен директор) се опита да откри решения от името на клуба, само че нищо не се случи.
 Насиру Мохамед пред ТОПСПОРТ за проблема с Левски
Насиру Мохамед пред ТОПСПОРТ за проблема с Левски

Ганаецът чака към 800 000 лв. от " сините "

ФИФА писа на клуба, с цел да се разбере тяхната страна по случая, само че те не дадоха отговор, до момента в който ФИФА не издаде присъдата.

След решението на ФИФА в наша изгода, Левски се свързаха с нас, просто с цел да опипат почвата по отношение на възможните последици. За мен това беше просто тактика, посредством която да си купят още време. Аз персонално се свързах с Колев, и споделих, че Левски не се е свързал с нас, с цел да намерим решение, тъй като и ние бяхме подготвени да им помогнем да намерим общо решение, само че те ни подцениха тотално.

Към момента няма връзка сред нас с Левски за намиране на някакво решение. Имаме присъдата на ФИФА и това е всичко.

Ще прикани всички почитатели на Левски да спрат да изпращат заплашителни известия и да упрекват Насиру. Играчът не е направил нищо неприятно. Играчът е получил доста заплашителни известия от почитатели на клуба от целия свят и това не е вярно. Можем също да свидетелствате, че даже предходният треньор на Левски също е завел клуба във ФИФА. Има и други играчи, които също са се обърнали към ФИФА, не е единствено Насиру.

Никой от Левски не се е свързал с нас, с цел да намерим решения, тъй че апелирам, в случай че почитателите желаят да обвинят някого, би трябвало да намерят верните хора, които да обвинят, само че не и играча ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР