Казанлък. Кметът на Галина Стоянова приветства участниците в Държавното училищно

...
Казанлък. Кметът на Галина Стоянова приветства участниците в Държавното училищно
Коментари Харесай

Кметът на Казанлък Галина Стоянова поздрави участниците в Държавното училищно първенство по шахмат

Казанлък. Кметът на Галина Стоянова приветства участниците в Държавното учебно състезание по шахмат, което стартира през днешния ден в Казанлък, оповестиха от пресцентъра на Общината . Кметът на Казанлък изрази насладата си от опцията надпреварата да се организира онлайн. „ През последната година не сме правили такива събития по разбираеми аргументи. Госпожа Петрана Драганова излезе най-смелият ръководител на клуб и провежда с поддръжката на Община Казанлък надпреварата през днешния ден “, уточни Стоянова.

Тя изрази възторженостти за смелостта и най-много за волята и желанието на родителите да доведат децата си на шампионата. „ Много е значимо децата да срещат своите съперници в действителна обстановка, а не виртуално. Сигурна съм, че надпреварата ще донесе доста изгоди на тях и на родителите “, акцентира Галина Стоянова и пожела триумф на участниците.

Повече от 130 деца от цялата страна, разпределени в 12 възрастови групи ще вземат присъединяване в шахматните срещи в границите на четири поредни дни. Националният шахматен шампионат за момчета, девойки, юноши и девойки от 7 до 17 години е проведен от Българската федерация по шахмат 1928 и Шахматен клуб „ Казанлък 21 “, с поддръжката на Община Казанлък.

Надпреварата пред черно-белите дъски ще се организира при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения и ще бъде зорко следена от ръководителя на журито - гросмайсторът Маргарита Войска.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР