Каварна. За осма поредна година Община Каварна се включи в

...
Каварна. За осма поредна година Община Каварна се включи в
Коментари Харесай

Добрич: За осма поредна година Община Каварна се включи в инициативата „Да изчистим България заедно”

Каварна. За осма поредна година Община Каварна се включи в най-мащабната доброволческа самодейност у нас „ Да почистим България дружно ”, която се организира на 15 септември 2018 година Това оповестиха от пресцентъра на Община Каварна. В акцията присъединяване взеха над 190 доброволци, които почистиха околност Болата, Крайбрежната зона, ул. „ Нефтяник “ в гр. Каварна, дворовете и регионите към детските градини и учебните заведения на територията на общината, прилежащи терени на жилищни и административни здания, на търговски обекти и междублокови пространства.
В самодейността се включиха и всички кметове и кметски наместници на селата, които образуваха доброволчески групи от локалното население за очистване на образували се микросметища.
За всички участници в самодейността бяха обезпечени ръкавици и чували за събиране на отпадъците. Организирано беше и своевременното транспортиране на събраните боклуци.
В резултат на извършената самодейност „ Да почистим България дружно ” бяха събрани 4,5 тона боклуци, които бяха превозени до Претоварна станция за боклуци Балчик.
Благодарим на всички доброволци взели интензивно присъединяване в самодейността и молим с общи старания да запазим чисти към този момент почистените и възобновени нечисти терени и недопускаме появяването на нови сметища.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР