Каварна. Община Каварна ще вземе участие в 35-ото издание на

...
Каварна. Община Каварна ще вземе участие в 35-ото издание на
Коментари Харесай

Добрич: Община Каварна ще вземе участие в Международното туристическо изложение „Ваканция и Спа Експо“

Каварна. Община Каварна ще вземе присъединяване в 35-ото издание на Международното туристическо ревю „ Ваканция и Спа Експо “, което ще се организира в София от 14 до 16 февруари 2018 година Това оповестиха от пресцентъра на Община Каварна . Общината ще се показа на националния щанд на България и ще популяризира Каварна и района, като атрактивна туристическа дестинация, със знаковите естествени забележителности, туристически обекти, места за настаняване, атракции и богатия културен календар.
„ Имаме неповторима природа, богато културно-историческо завещание, непокътнати във времето обичаи – всичко това е притегателна мощ за туристи от целия свят. Доказва го годишният растеж на туристите в община Каварна. Целта ни е да увеличим сезона и да привличаме от ден на ден хора и отвън летните месеци. Каня всички посетители на ревюто да ни посетят, с цел да им разкажем повече за нашия прелестен край “, сподели кметът на Каварна Нина Ставрева.
Община Каварна взе участие в ревюто повече от десетилетие. „ Ваканция и Спа Експо " е най-значимият интернационален конгрес в региона на туризма в България. През 2017 година присъединяване са взели над 380 компании от 20 страни и България като посетителите са били повече от 20 000.
Изложението е предопределено за експерти и необятна аудитория. В него вземат участие туроператори и туристически организации, хотели, курортни комплекси, общини, национални и районни туристически сдружения, пътнически организации и самолетни компании, професионални образователни заведения, софтуерни и други свързани с туристическия бизнес компании.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР