Каварна. Кметът на Община Каварна Нина Ставрева откри първия международен

...
Каварна. Кметът на Община Каварна Нина Ставрева откри първия международен
Коментари Харесай

Добрич: Кметът на Община Каварна Нина Ставрева откри първия международен двойков бридж турнир „Каварна 2018“

Каварна. Кметът на Община Каварна Нина Ставрева откри първия интернационален двойков бридж шампионат „ Каварна 2018 “. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . С одобрение към всички участници по случай Деня на Независимостта на България кметът Нина Ставрева откри първия шампионат ``Каварна 2018 " в залите на едноименния хотелски комплекс в града. Поздравления към участниците сервира и присъстващия на церемонията националният представител от Българска социалистическа партия за България Красимир Янков.
Веднага след формалното разкриване стартира и оспорваната конкуренция сред участниците в шампионата.След изиграването на двете квалификационни и една крайна сесии с безапелационно предимство шампионската купа и премиите за първо място завоюва топ двойката на Варна Димитър Пенев (роден в Каварна) и Юри Перец. Вице първенец стана добричката топ двойка Драганка и Стефан Георгиеви,а третото място завоюва друга рутинирана варненска двойка - Милко Славов и Иван Александров.Най мощните румънски двойки участващи в състезанието-Виорика Младин-Валентин Думитру и Мариус Джорджеску - Драгош Лесан остнаха надлежно на 7-мо и 9-то място. Първо място във край " Б " завоюва двойката Адриан Конеа (Румъния) - Свилен Стойчев (Русе).
Наградите на призьорите бяха връчени от началника на отдел " Спорт и юношески действия " към Общината Павел Станчев, който благодари на присъстващите бридж майстори от България и Румъния за проявеното почитание към първия по рода си интернационален бридж конгрес проведен в Каварна,а уредниците от състезателен клуб " Дама купа " благодариха от името на всички участници на домакините за съвършените условия за игра и настаняване и премиите предоставени им от тях, като и двете страни на драго сърце обявиха че този влиятелен състезателен празник няма да е финален и прелестния морски град следващата година ще стане още веднъж център на бриджа на България и Румъния.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР