Каварна. И тази година Каварна е част от маршрута на

...
Каварна. И тази година Каварна е част от маршрута на
Коментари Харесай

Добрич: И тази година Каварна е част от маршрута на XIV класик рали „Варненски автомобилен събор“

Каварна. И тази година Каварна е част от маршрута на XIV класик рали „ Варненски авто събор “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Каварна . Всички фенове на автомобилния спорт ще могат да се насладят и прегледат ретро колите, които ще са ситуирани на централната пешеходна зона през днешния ден от 15.00 часа. Ще се организира и „ Майсторско ръководство “ (Слалом), в което Община Каварна ще награди трима от участниците. С № 1 ще започва първенеца за 2017 година – Детелин Нанев от Каварна със Ситроен 2CV. И през тази година, той ще бъде един от кандидатите за успеха в ралито.
Ралито е IV кръг от националния ретро рали шампионат с коефициент 3 на компликация. Организатор е „ Нептун Мотор спорт ” със съдействието на СБА-Варна и АМРК-Варна.
Във връзка с провеждането на ралито ще бъде въведена краткотрайна организация на придвижването. Забранява се придвижването и паркирането на пътни транспортни средства от 15.00 часа до 17.00 часа на 25 август 2018 година по ул. „ България ” в сектора от ЦКБ до светофарната уредба.
За обезпечаване на сигурността на придвижването са избрани следните обходни направления:
- за идващите от посока Шабла - по ул. „ Добротица ”, ул. „ Стефан Караджа “, ул. „ Георги Кирков ”;
- за идващите от посока Балчик - по ул. „ Георги Кирков ”, ул. „ Стефан Караджа “, ул. „ Добротица ”.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР