Каварна. Градският парк срещу стадион Калиакра“ беше почистен от ученици

...
Каварна. Градският парк срещу стадион Калиакра“ беше почистен от ученици
Коментари Харесай

Добрич: Градският парк срещу стадион „Калиакра“ беше почистен от ученици от ПЗГ „Кл. Арк. Тимирязев“ и част от състава на ФТА „Бизоне“

Каварна. Градският парк против стадион „ Калиакра “ беше измит от възпитаници от ПЗГ „ Кл. Арк. Тимирязев “ и част от състава на ФТА „ Бизоне “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Каварна . Идеята е определеният от тях парк да се трансформира в уютно и приветливо място за игра и отдих на дребните и огромни поданици и посетители на града. Кметът на Община Каварна Нина Ставрева ги поддържа с персоналното си присъединяване в самодейността.
„ Благодаря ви, девойки и момчета, че отделяте време в почивния си ден и сте тук! Вие сте образец за подражателство, тъй като показвате своето отношение към Каварна, природата и труда “, сподели Ставрева в послание към всички участващи в благородната самодейност.
Инициатор на положителната идея е преподавателката Теменужка Габракова, която показа, че и отсега нататък учениците от класа ѝ ще се водят от мотото „ За положителното на града “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР