Каварна. Фотоплатна с моменти от филмовите участия на актьора Кирил

...
Каварна. Фотоплатна с моменти от филмовите участия на актьора Кирил
Коментари Харесай

Добрич: Фотоплатна с моменти от филмовите участия на актьора Кирил Господинов ще бъдат представени на 15 юли в НЧ „Съгласие-1980“ в Каварна

Каварна. Фотоплатна с моменти от филмовите участия на артиста Кирил Господинов ще бъдат показани на 15 юли в НЧ „ Съгласие-1980 “ в Каварна. Това оповестиха от пресцентъра на Община Каварна . На 15 юли от 16.30 часа в библиотеката на читалището ще се организира четене на сюжета на кино лентата „ Баш майсторът “. Как се основава един толкоз ослепителен облик като на Баш майстора ще разберем и от записките на артиста Кирил Господинов. Дъщеря му актрисата Веси Господинова ще запознае присъстващите и с плана „ Баща ми –Баш майстора “.
От 20.00 часа във фоайето на НЧ „ Съгласие-1980 “ в Каварна ще бъдат показани фотоплатна от снимани моменти от филмовите участия на артиста Кирил Господинов. Големият български артист е оставил след себе си десетки функции както в киното, по този начин и в театъра, остава всеобщ любим най-много с ролята на Баш-Майстора в едноименния филм.
След години търсене из архивите на другари, сътрудници и познати, щерка му Веселина Господинова показва тази галерия. Филмът „ Баш майсторът на море “ ще може да гледате от 21.00 часа на площад „ Защитата на Каварна “.
По-рано денем,
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР