Kaufland е най-добрият работодател сред търговските вериги в България. Това

...
Kaufland е най-добрият работодател сред търговските вериги в България. Това
Коментари Харесай

Kaufland е най-добрият работодател в сектора за модерна търговия в България

Kaufland е най-хубавият шеф измежду комерсиалните вериги в България. Това демонстрира влиятелната годишна ранглиста за водещите компании у нас. Освен като най-атрактивна компания за работа в бранша на модерната търговия, Kaufland се подрежда и измежду петте най-хубави работодатели в страната от разнообразни сфери на бизнеса. 

Career Show Index отличава най-хубавите 100 работодатели в България. Индексът събира резултатите на фирмите на база получени от тях български и интернационалните оценки през последните 3 години. Kaufland България се придвижи до 4-то място в класацията през 2021 на база на цялостната си работодателска политика, като усъвършенства миналогодишния си показател и позиция в класирането.

„ Гордеем се, че Kaufland България заема челната позиция като шеф измежду комерсиалните вериги и че е измежду най-хубавите работодатели в страната. Тази оценка е доста значима за нас, тъй като е следващо доказателство за високите стандарти в ръководството на човешките запаси, които прилагаме и непрестанно надграждаме. Доказателство за това е и подобрението в оценката, която класацията Career Show Index ни отреди тази година, съпоставена с миналата. ”, разяснява Милена Караилиева, HR шеф на Kaufland България.

Благодарение на сполучливите си работодателски практики, през 2021 година Kaufland България за трета поредна година получи сертификация за Топ Работодател от влиятелната интернационална самостоятелна организация Top Employers Institute. Резултатите от тазгодишната сертификация демонстрираха, че по отношение на предходната година компанията доста е подобрила представянето си във всички 20 категории, подлежащи на оценка.

В началото на годината Kaufland България бе публично оповестена за " Препоръчан шеф " в изследване на съдружие " Общност за човешки запаси в България ", Bulgarian HR Community и To the Top Agency. Успоредно с това, компанията получи две оценки в тазгодишното издание на Employer Branding Awards на b2b Media, където беше оповестена за Employer Brand Leader на годината и завоюва I-во място в категорията „ Employer Branding Idea (in pandemic times) “ за реализирането на акциите „ АзПомагам “ и „ Разчитайте на нас “, с фокус върху своите чиновници с техните най-силни качества. Отново за акцията „ Разчитайте на нас “ Kaufland получи отличие във връзка с своята работодателска политика от BAPRA Bright Awards 2021. В изследването на ManpowerGroup България, провело се в интервала февруари – април 2021 година за упованията, потребностите и настройките на младите гении към фирмите в страната, Kaufland се подреди измежду най-предпочитаните от студентите работодатели у нас. 

Повече за работодателската политика на Kaufland можете да научите на
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР