Kaufland България започва предлагането на традиционен български козунак под собствената

...
Kaufland България започва предлагането на традиционен български козунак под собствената
Коментари Харесай

Kaufland България стартира продажбата на български козунак под марката „Брей!“

Kaufland България стартира предлагането на обичаен български козунак под личната си марка „ Брей! “. Козунакът „ Брей “ към този момент е разполагаем във всички 60 хипермаркета на Kaufland в страната и може да бъде открит в комерсиалната верига целогодишно. Той е подготвен по обичайната българска рецепта и при извънредно висок надзор на качеството. Козунакът „ Брей “ е още едно допълнение към, които Kaufland ще предложи на своите клиенти за Великден и тази година.

Традиционният великденски козунак, който компанията предлага под личната марка „ Брей! “, е ръчно плетен, без изкуствени оцветители, с богат състав от стафиди и български локум. Преди да доближи рафтовете в хипермаркетите на Kaufland, продуктът минава през съществени изследвания и проби, с цел да удовлетвори напълно потребностите на клиентите и условията им за високо качество.

„ Преминахме през съществени изследвания на пазара, с цел да формираме концепцията и визията на козунака. Искахме да предложим артикул, който да бъде с спомагателна стойност за клиентите ни и да бъде неповторим за нашата компания. След многократни проби на предоставените условия към доставчика за наличие, визия и усет, три месеца по-късно имаме подготвен артикул с високо качество и достоверен български усет, на който потребителите ще могат да се насладят на великденската си софра. “, споделят от компанията.

Освен български козунаци за празника, комерсиалната верига предлага и богат избор от други обичайни великденски артикули под марката „ Брей! “. Сред тях са яйца от свободно отглеждани кокошки, млечни артикули и месо, които са с напълно български генезис и потвърдено положително съответствие сред високо качество и конкурентна цена.

Марката „ Брей “ бе показана в средата на 2020 година и за по-малко от година съумя да се утвърди измежду българските консуматори, постигайки 87% известност на марката. Разнообразният подбор в портфолиото на „ Брей! “ включва близо 100 продукта от родни производители в основни за българския консуматор стокови групи – млечни и месни артикули, съществени храни, питиета и други. За образуването на продуктовия подбор на „ Брей! “ Kaufland си партнира с 28 производители, а тяхната продукция идва от над 15 района в страната.

Създаване на е продължение на устрема на Kaufland България да утвърждава продуктите с народен усет и обичайните за българската софра предписания. По този метод компанията поддържа създадените у нас артикули и предлага качествени български артикули, които родният консуматор цени и търси.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР