Kaufland България стартира новата година с игра за своите най-лоялни

...
Kaufland България стартира новата година с игра за своите най-лоялни
Коментари Харесай

Kaufland раздава ваучери за пазаруване на стойност 150 000 лева през януари


Kaufland България започва новата година с игра за своите най-лоялни клиенти - притежатели на Kaufland Card. Всички притежатели на цифрова или физическа Kaufland Card могат да завоюват един от 1000 ваучера за извършване на покупки на стойност 150 лева Условието е да са задействали и употребявали ваучър от своята карта в срока сред 01.01. и 29.01.2023 година

Всяка покупка в магазините на веригата носи точки за преданост, с които се задействат купоните. За другите продукти са нужни друг брой точки за " отключване " на ваучър с промоция. Клиентите на най-големия ритейлър у нас получават 1 точка за всеки 5 лева от своята сметка.

Купони се събират и при извършване на покупки от онлайн магазина на веригата посредством приложението Glovo app. Този вид извършване на покупки и активиране на купони също попада в обсега на играта за срока на акцията.

Ваучерите за извършване на покупки ще бъдат изтеглени на лотариен принцип. Наградата - ваучерът на стойност 150 лева, ще е годна до 3 месеца след активирането й.

Пълните условия на играта можете намерите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg