Kaufland България стартира кампания с кауза в рамките на своята

...
Kaufland България стартира кампания с кауза в рамките на своята
Коментари Харесай

Kaufland стартира образователна платформа в подкрепа на застрашените животни в България

Kaufland България започва акция с идея в границите на своята потребителска стратегия „ Зооландия “. Търговската верига сътвори специфична на своята корпоративна страница, отдадена на животинските типове в България, застрашени от изгубване. Чрез самодейността Kaufland цели да сътвори по-голяма осведоменост измежду обществото за биоразнообразието в страната и за главните закани за редките типове животни, като в същото време остави своя принос за тяхното запазване.

От 21.09.2020г. до 08.11.2020г. посетителите на платформата имат опция да научат любопитни обстоятелства за осем застрашени от изгубване животни в България, а по-късно да ревизират знанията си, като вземат участие в игра с тематични въпроси, свързани с предоставената информация. За всеки участник, попълнил въпросите, Kaufland България подарява 1 лева.* за идеите на съдружие „ Зелени Балкани “ в интерес на редките типове животни в България. Всяка седмица на томболен принцип комерсиалната верига ще избира по двама участници, дали отговор вярно на въпросите, които ще получат премия – комплект туристическа раница и просветителни материали и игри, отдадени на животните. В края на акцията един от всички участници ще завоюва огромната премия – фамилна палатка и едногодишен абонамент за просветителната платформа „ Уча се “.
Партньор на Kaufland в самодейността е - водещата организация в региона на опазването на редки типове и местообитания в България. Всички данни за животните в просветителната платформа са предоставени от „ Зелени Балкани “ и са резултат от годишни наблюдения на местообитанията, мониторинг и преброявания, реализирани от сдружението. Информацията е показана в научнопопулярен жанр и дава любопитни обстоятелства за животните, свързани с тяхната популация, история, размножаване, географско местообитание в България и с главните фактори, които заплашват тези скотски типове от изгубване.

Чрез самодейността Kaufland България за следващ път показва своята поддръжка както към опазването на родната природа, по този начин и към основаването на по-добра осведоменост измежду обществото за проблемите, свързани с околната среда. Търговската верига си слага за цел да предизвика любознанието на децата към животинските типове и да способства за основаването на обич и почитание у подрастващите към животните. 
Образователната платформа с идея в границите на акцията „ Зооландия “ можете да видите на

*Максималната сума, която Kaufland България ще подари за идеите на съдружие „ Зелени Балкани “ е в размер на 5 000 лева
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР