Kaufland България спечели най-много отличия в тазгодишното издание на конкурса

...
Kaufland България спечели най-много отличия в тазгодишното издание на конкурса
Коментари Харесай

Kaufland България е компания №1 в България

Kaufland България завоюва най-вече оценки в тазгодишното издание на състезанието „ Компания на годината “ и получи Гран При за ТОП компания на 2023 година. Наградите, проведени от списание и клуб “Business Lady ”, се връчват за извънреден принос на фирмите или мениджърите от разнообразни браншове и в разнообразни категории. Цел на състезанието е да даде публичност на сполучливите управнически модели, ефикасните бизнес практики и развиване на човешкия капитал, както и да насърчи предприемачеството.

Kaufland България получи общо четири първи места в състезанието. Компанията беше отличена за бранд №1 в бранш „ Търговски вериги “, за своята One Stop Shopping идея в категория „ Иновативни концепции “, беше оповестена за „ ESG водач “, а Милена Караилиева - шеф „ Човешки запаси ” в Kaufland България, получи наградата „ HR на годината “.

С оценката в категория „ Търговски вериги “ Kaufland България затвърди позицията си на най-успешната и динамично разрастваща се компания в ритейл бранша у нас. През 2022 година веригата за поредна година се подреди в Топ 10 на най-големите компании и регистрира годишни доходи от близо 1.9 милиарда лв..

Освен ритейл водач, Kaufland е измежду най-големите

и мечтани работодатели. Към края на 2022 година екипът наброява над 6600 чиновници. Стремежът Kaufland да бъде за тях най-хубавото място за работа и кариера в България е част от всекидневната работа на шефа „ Човешки запаси “ в компанията Милена Караилиева. Затова неслучайно тя беше отличена за „ HR на годината “.

Благодарение редицата нововъведения и новаторски решения в развиването на своята One Stop Shopping идея Kaufland България беше наградена и в категория „ Иновативни концепции “. Веригата развива One Stop Shopping концепцията с главната цел да трансформира магазините си в мултифункционални търговски центрове, като единствено за последните две години за това са вложени над 40 млн. лв..

На награждаващата гала Kaufland получи премия и в категория „ ESG водач “ за своите значими дейности във връзка с дейно потребление на ресурсите, понижаване на екологичния отпечатък и поощряване на клиенти, сътрудници и снабдители към държание, обвързвано с запазване на околната среда.

 

За Kaufland България:

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот от близо 1,9 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 600 чиновници. През 2023 година компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Сподели:

Още от Любопитни

 Виктория и Явор от

Виктория и Явор от " Един за различен " готвят нова женитба

05 юни 20:15 0 329  Жената на екранния Митко Бомбата 2 пъти препрочита „ Времеубежище “

Жената на екранния Митко Бомбата 2 пъти препрочита „ Времеубежище “

05 юни 19:45 0 777  bTV се пребори за Дара и Лечев в „ Гласът ”, но…

bTV се пребори за Дара и Лечев в „ Гласът ”, но…

05 юни 19:00 0 1022  Линда Петкова подпухна като кифличка поради мъжа си (ФОТО)

Линда Петкова подпухна като кифличка поради мъжа си (ФОТО)

05 юни 18:45 0 1148  Митака от „ София – денонощно ” заживя под един покрив с друга риалити звезда

Митака от „ София – денонощно ” заживя под един покрив с друга риалити звезда

05 юни 18:30 0 483  Ексклузивно в razkritia.com! Алисия пръсна 20 бона за ария

Ексклузивно в razkritia.com! Алисия пръсна 20 бона за ария

05 юни 17:31 0 441

Коментирай

Име * Email Коментар *

0 Коментара

Най-четени Най-коментирани
Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg