Kaufland България ще развива компетенциите на служителите си във филиалната

...
Kaufland България ще развива компетенциите на служителите си във филиалната
Коментари Харесай

Над 80 от служителите на Kaufland влизат в първото издание на „Академии за развитие“

Kaufland България ще развива компетенциите на чиновниците си във филиалната мрежа посредством своята нова стратегия „ Академии за развиване “. В първото ѝ издание ще се включат над 80 души, които ще бъдат разпределени в три групи и за интервал от шест месеца ще преминат през целеустремено образование.

Участниците в „ Академии за развиване “ са определени на база на цялост от характерности. Сред тях са самостоятелното годишно показване на всеки чиновник и критерии, нужни за осъществяване на длъжността, която ще може да заеме след сполучливото прекосяване през програмата. По този метод се подсигурява, че всеки от тях ще разполага с нужните оперативни и личностни умения за по-висока позиция като началник отдел, началник бранш или шеф филиал. Обучението на чиновниците на Kaufland ще се организира от външни и вътрешни лектори в два обучителни центъра и ще покрие най-малко 8 модула. Успешното прекосяване през програмата ще се дефинира на база на крайна оценка, решение на авансово заложен бизнес проблем и компетентностно изявление.

„ Категорична съм, когато споделям, че Kaufland България нямаше да се намира където е в този миг, без скъпия принос на екипа ни. Дългосрочната инвестиция в хората е най-сигурният избор, който един бизнес може да направи. Благодарение на най-новата стратегия, по този начин и на всички останали, с фокус върху развиването на чиновниците ни безспорно си подсигуряваме постоянни триумфи, реализирани посредством неизменност, целенасочени старания и двупосочна ангажираност. Вярвам, че „ Академиите за развиване “ ще са от изключителна изгода за всеки участник, което е от голяма важност означа и за нас като шеф “, сподели Милена Караилиева, шеф на „ Човешки запаси “ на Kaufland България.

Обучението, развиването и повишението на квалификацията на чиновниците е дълготраен ангажимент на Kaufland България. Затова компанията предлага приблизително по 6 образования на всеки чиновник годишно и непрестанно прибавя нови, отговарящи на настоящите трендове и потребности. Само за миналата година веригата е вложила над 380 хиляди лева в нови обучителни стратегии, обхванали над 6 400 от чиновниците ѝ в другите структури и отдели. В дълготраен проект, стратегическите стратегии, свързани с образование и развиване и ежедневната мотивация на чиновниците дава в допълнение конкурентно преимущество на Kaufland. Благодарение на тях водещия ритейлър съумява да резервира резистентен във времето дипломиран личен състав. Данните сочат, че 57% от екипа на Kaufland е част от компанията над 3 години, а повече от 80% от ръководителите са вътрешно развити и нараснали.

Инвестицията в профилирани образования на чиновниците е основна част от работодателската политика на компанията. През 2022 година тя е вложила над 382 000 лева в образования на личния състав, като измежду тях са над 150 характерни експертни и профилиращи курсове, тренинги за личностно развиване и по езици. Над 6 000 от чиновниците на Kaufland България са минали през най-малко едно присъствено или онлайн образование през 2022 година на равнище компания.

Повече за работодателската политика на Kaufland България можете да научите на.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР